Fraţii Cotolan confirmă la Pandurii

Prima victorie a echipei Pandurii Târgu Jiu din acest sezon poate fi atribuită într-o mare măsură celor doi gemeni din lotul echipei lui Adrian Bogoi. Mihai şi Cătălin Cotolan joacă la Pandurii din sezonul trecut, tatăl lor, gorjean la origini, sfătuindu-i să aleagă să joace la Târgu Jiu.

Cei doi fraţi gemeni care evoluează pentru Pandurii Târgu Jiu, Mihai şi Cătălin Cotolan, au origini gorjene chiar dacă au venit de la Ploieşti. Tatăl lor este gorjean, a jucat fotbal în tinereţe la Pandurii  şi încă au rude în Gorj pe care le vizitează în weekenduri. Gemenii Cotolan joacă de peste un an la echipa din Târgu Jiu iar portarul Mihai Cotolan deja a trecut de 30 de meciuri jucate în tricoul gorjenilor.

Cei doi jucători de doar 20 de ani au ajuns să evolueze titulari în echipa gorjeană, la meciul din ultima etapă cu Metaloglobus având evoluţii bune care au condus la victoria echipei Pandurii. Acesta a fost al doilea meci consecutiv în care portarul Mihai Cotolan a ţinut poarta pandurilor închisă şi nu a primit gol. „A fost o mare descătuşare, mai ales că am crezut în şansa noastră, şi acum sunt sigur că vom pune probleme tuturor echipelor din Liga 2 dacă abordăm la fel ca la meciul cu Metaloglobus toate partidele. Şi eu sper să obţinem un rezultat pozitiv şi în faţa uneia dintre echipele cele mai bune din Liga 2, UTA. Dacă vom juca la fel şi ne vom apăra, roadele muncii noastre se vor vedea”, a spus Mihai Cotolan care este încrezător în şansele echipei sale la meciul din etapa a opta cu UTA.

Celălalt Cotolan de la Pandurii, Cătălin Nicolae, a semnat singura reuşită a meciului din etapa trecută şi a adus echipei sale prima victorie.

„A fost un meci greu etapa trecută, un meci în care am suferit dar am şi muncit pentru victoria noastră. Şi eu cred că am meritat cele trei puncte. Mă bucur că am marcat şi am putut să ajut echipa şi sper să o ţin aşa în continuare şi să îmi ajut echipa.  Atmosfera din vestiar a fost bună după această primă victorie, şi până acum era bună, şi acum suntem încrezători pentru meciul care va urma cu UTA. Sunt convins că dacă noi ne vom face jocul, cel puţin în plan defensiv, vom reuşi să obţinem punct sau puncte. Sper ca de acum înainte să marchez cât mai multe goluri şi să ajut echipa”.

Fiind gemeni identici, cei doi sunt greu de recunoscut atunci când nu sunt echipaţi de joc. La antrenamente şi jocuri însă portarul Cotolan poartă echipament specific, diferit de cel al jucătorilor de câmp şi astfel nu se produc confuzii.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: