Bogoi: Am luat prea  puţine puncte după jocul prestat

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu consideră că jocul echipei sale a fost unul mai bun decât o arată rezultatele. Adrian Bogoi crede că punctele din clasament nu reflectă jocul prestat de echipa sa, care a manifestat permanent o creştere în joc.

Pandurii a înregistrat prima victorie a sezonului actual destul de târziu, în etapa a şaptea, după ce timp de şase etape reuşise să aducă doar două puncte.

Victoria din meciul cu Metaloglobus a surprins multă lume, dar nu şi pe antrenorul Adrian Bogoi, care a afirmat permanent că echipa are un joc din ce în ce mai bun, chiar şi atunci când Pandurii pierduse meciul cu FC Argeş. Despre victoria echipei sale din etapa a şaptea, tehnicianul a precizat că a fost meritată şi că Pandurii chiar merita mai multe puncte după jocul bun prestat în primele şase etape: „Este un rezultat foarte bun pentru noi, după aspectul jocului am meritat cele trei puncte. Am jucat din minutul 1 până în minutul 90 şi am crezut în şansa noastră. Le-am pus destule probleme adversarilor, am avut câteva ocazii chiar din prima repriză. Am întâlnit un adversar valoros, şi individual, şi colectiv, care venea după 4-5 victorii. Ultimele trei meciuri le-am făcut destul de bune şi consider că am luat prea  puţine puncte după jocul prestat, dar a venit această victorie şi sperăm în continuare să mergem pe aceeaşi linie”.

Cu toate că au trecut deja şapte etape, Pandurii se pot considera abia la începutul campionatului, după ce ultimul jucător a fost legitimat abia cu o săptămână în urmă. Kazuki a debutat în etapa a şasea, iar alţi jucători pe parcursul primelor etape, după debutul sezonului, astfel încât abia de acum Bogoi poate spune că are lotul definitivat. „Noi suntem încă la început şi avem mulţi jucători foarte tineri, jucători pe care eu sunt nevoit să îi forţez, trec peste stagiile de pregătire şi avem chiar doi jucători tineri care au trecut chiar peste faza de Juniori A, au trecut direct de la Juniori B la prima echipă. Sunt mulţi jucători veniţi aici de puţin timp şi nu sunt încă bine puşi la punct cu pregătirea fizică”, a precizat antrenorul gorjenilor, care crede că Pandurii putea chiar mai mult în primele şapte etape: „Puteam să mai luăm puncte şi în meciurile anterioare. Am avut o atitudine bună, având în vedere că avem mulţi jucători care nici măcar nu au jucat la liga a doua”.

Practic nici unul dintre tinerii jucători recent legitimaţi, Kazuki, Ludovic, Nichifor, David, Vişan sau Filip, nu au jucat la nivel de Liga 2 până acum. Excepţiile sunt Lu Yuefeng şi Paul Chiş care au jucat şi la un nivel superior, restul lotului incluzând jucători care au evoluat şi sezonul trecut pentru Pandurii.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: