Cristian Lupuţ, afectat de naveta la Oradea

ACS Viitorul nu a reuşit să învingă Concordia Chiajna în meciul disputat acasă, pe terenul de la Severin, acuzând o stare de oboseală cauzată de drumurile la Oradea.  Antrenorul Cristian Lupuţ a declarat că nu se teme de lider şi merge la Turnu Măgurele pentru a reedita rezultatul de la meciul cu Rapid.

ACS Viitorul a reuşit un rezultat surpriză la Rapid după care a remizat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, iar acum echipa care se antrenează tot la Oradea doreşte să administreze prima înfrângere liderului Ligii 2, Turris Turnu Măgurele.

Antrenorul Cristian Lupuţ speră ca echipa sa să mai furnizeze o surpriză în deplasare şi să continue astfel seria de rezultate bune prin care să atragă ulterior la stadion şi publicul severinean, care nu pare interesat de echipa care joacă pe Municipalul din Severin: ”Mergem şi la Turnu Măgurele ca să câştigăm cele trei puncte, aşa cum am declarat şi înaintea meciului de la Rapid. Am jucat acolo cu 6-7000 de spectatori, e o plăcere să joci într-o asemena atmosferă. Din păcate, la Severin o să mai dureze până o să vină publicul. Probabil vom atrage spectatorii doar printr-un joc spectaculos şi rezultate pozitive”.

În ceea ce priveşte meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, Lupuţ a dat vina şi pe oboseala acumulată de jucători după meciul cu Rapid şi deplasarea pe timp de noapte spre Oradea şi înapoi, de la Oradea la Severin. „S-a văzut şi o stare de oboseală după meciul nostru de la Rapid. De la Bucureşti am călătorit noaptea spre Oradea, apoi am venit din nou la Severin, dar asta nu înseamnă că vreau să caut scuze”, a spus tehnicianul care a dat vina pe jucători că nu au fructificat superioritatea numerică din meciul cu Chiajna: „Am începutul meciul bine, dar după un sfert de oră nu am mai avut acelaşi ritm. Am început şi repriza a doua destul de bine, am continuat în acelaşi mod şi pe parcursul celor 45 de minute, dar balonul nu a intrat în poartă. Sincer, aşteptam mai mult de la ei după ce am avut superioritate, dar au fost unele decizii total aiurea ale unor jucători, în momentele în care trebuiau să pună mai multă presiune”.

ACS Viitorul va juca sâmbătă, în etapa a 8-a, în deplasare pe terenul liderului Turris Turnu Măgurele, iar meciul nu va fi televizat.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: