Start perfect de sezon pentru CSM Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut un start de sezon perfect, având maxim de puncte după primele două etape şi fiind pe locul I în clasamentul Seriei C. Echipa lui Liviu Andrieş aşteaptă acum şi botezul publicului de la Târgu Jiu, urmând ca sâmbătă publicul iubitor de handbal să vadă la lucru pentru prima dată fetele de la CSM, într-un meci la Sala Sporturilor.

CSM Târgu Jiu se dovedeşte a fi un proiect de succes, mai ales în ceea ce priveşte secţia de handbal condusă de Dan Ilieş. Atât junioarele, cât şi senioarele au început bine campionatul, cu câte două victorii, iar echipele de copii au şi acestea activitate la Sala Sporturilor.

Cea mai importantă dintre echipele secţiei este formaţia de senioare antrenată de Liviu Andrieş, formaţia care nu a susţinut până acum nici un meci în faţa suporterilor de la Târgu Jiu. Iubitorii de handbal vor avea ocazia să le cunoască pe fetele de la handbal sâmbătă, de la ora 13:30, când are loc primul meci pe propriul teren, la Sala Sporturilor, şi când este aşteptată şi o prezentare oficială a echipei înaintea meciului cu echipa din Odorheiul Secuiesc.

Chiar dacă echipa a avut un start bun de sezon, antrenorul Liviu Andrieş este rezervat în privinţa unui obiectiv îndrăzneţ în primul sezon, dar pentru viitor orice este posibil: „Trebuie să o luăm pas cu pas, iar pe lângă acest grup, dacă bugetul ne va permite, la anul vom putea să mai aducem 3-4 jucătoare şi, în următorii ani, să putem bate la uşile promovării în Liga Naţională. Durează mult să ajungi acolo, pentru că e greu să poţi să faci faţă din punct de vedere financiar şi apoi din punct de vedere al valorii jucătoarelor. Dar o vom lua pas cu pas, ne vom face vizibili uşor, iar acesta e doar un prim pas”.

Fetele de la echipa de handbal a clubului primăriei s-au făcut deja mai mult decât vizibile, cel puţin pentru primele lor adversare, care au considerat probabil că, fiind o echipă nou înfiinţată, CSM Târgu Jiu nu le va pune probleme.

Victoriile din cele două meciuri susţinute în deplasare nu sunt însă întâmplătoare, lotul având şi jucătoare experimentate în componenţă, handbaliste care au mai jucat la acest nivel, dar şi un antrenor cu experienţă pe bancă.

Liviu Andrieş a mai pregătit echipe feminine şi crede în potenţialul fetelor despre care spune că pot mai mult: „Pentru mine nu e o experienţă nouă, eu am mai lucrat la fete un an de zile la Deva şi ştiu cum este. Dar eu, ca antrenor, îmi doresc să fac cât mai multe lucruri bune, şi CSM să nu rămână doar în istorie ca prima echipă care a reuşit prima victorie. Sunt convins că se poate mult mai mult, pentru că sunt fete tinere”.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va debuta pe teren propriu sâmbătă, 21 septembrie, la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 13:30.

Rezultatele etapei a 2-a

ACS ACS Kezilabda Klub – CSU Târgovişte 35:28 (15:12)

CS Dacia Mioveni – CS Activ Ploieşti 20:16 (9:9)

Naţional Rm. Vâlcea – CSM Târgu Jiu 24:28 (14:15)

Clasament Seria C, Divizia A

1       CSM Târgu Jiu 2       2       0       0       55     40     15     6

2       CS Dacia Mioveni 2    2       0       0       45     37     8       6

3       CS Activ Ploieşti         2       1       0       1       52     39     13     3

4       ACS Kezilabda Klub   2       1       0       1       54     64     -10    3

5       National Rm. Vâlcea 2       0       0       2       45     53     -8      0

6       CSU Targovişte                   2       0       0       2       44     62     -18    0

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: