FRAUDĂ: Au încărcat un proces verbal gol, după care l-au completat cu mai multe voturi pentru Romanescu - update. O sută de voturi diferență

Update 17:00- Au fost identificate mai multe probleme în procesele verbale din secțiile din Târgu Jiu, iar liberalii acuză fraudă. Ei au demonstrat că au fost procese verbale semnate în alb, după care au fost completate.

Conform siteului AEP, diferența între Iulian Popescu și Marcel Romanescu, la această oră, este de 100 de voturi. Romanescu are 9.096 voturi, iar Popescu 8.994.

 

Știre inițială: Situație incredibilă la o secție de votare din Târgu Jiu unde a fost încărcat pe site‐ul Autorității electorale Permanente un proces verbal în alb. Ulterior, documentul a fost completat cu cifrele. Nu este permis să semnezi un proces verbal din secția de votare în alb, fără ca el să fie completat cu voturile numărate. 

PROCES VERBAL GOL

Se întâmplă la secția 25 Școala Gimnazială Constantin Brâncuși, unde a fost încărcat un proces verbal gol, fără să fie completat cu voturile obținute de candidați. Ulterior, el a fost completat cu cifre pe care PNL le contestă. De asemenea, mai au indicii că și în alte secții au fost amestecate buletinele de vot.

La final, în secția respectivă a câștigat Marcel Romanescu

Președintele secției de votare a fost Daniela Ramona Pasăre.

Membrii din secție sunt: Sandu Maria Aurelia, Cojocaru Sever Cosmin, Lupulescu Victor, Chirițescu Adela Gabriela, Hocan Valentina Nicoleta, Nechita Pariss, Văduva Ana Georgiana, Pasăre Daniela Ramona - președinte, ⁠Ciobescu Claudia Elena- locțiitor.

Rezultatele votului de duminică nu sunt încă finale, primele cifre arătând o diferență între Iulian Popescu și Marcel Romanescu de circa 1.000 de voturi, însă aceasta tot scade pe măsură ce procesele verbale sunt corectate.

Galerie foto





Vizualizări: 10,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: