Fugaru a prezentat „dovada trădării”

Fostul preşedinte al PRM Gorj, Ion Fugaru, susţine că are dovezi privind trădarea unor colegi de partid, care preferă să facă jocurile PSD, decât politica propriului partid. Concret, acuzaţiile lui Fugaru se îndreaptă către vicepreşedintele Constantin Bucălăete, pe care îl acuză de o colaborare mai mult decât apropiată de pesediştii Ion Călinoiu şi Radu Teodorescu.

Ion Fugaru a fost demis luni seara din funcţia de preşedinte al PRM Gorj, fiind acuzat de o colaborare prea apropiată cu PDL. În replică, Fugaru consideră că este victima unei campanii de dezinformare pe care câţiva peremişti din Gorj au dus-o pe lângă conducerea PRM. „Este vorba de vreo doi inşi care au colaborare strânsă cu PSD şi nu de acum, ci au avut şi în campania electorală, când se presupune că eram adversari”, a explicat Fugaru.

„A vorbit mai mult cu pesediştii decât cu peremiştii“

Pentru a-şi proba suspiciunile, Fugaru a cerut companiei de telefonie mobilă cu care are contract PRM listingul convorbirilor din ultimele luni. Fugaru spune că a constatat cu surprindere faptul că vicepreşedintele Bucălăete avea convorbiri frecvente atât cu Radu Teodorescu, şeful de cabinet al deputatului Victor Ponta, cât şi cu Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj. „Priviţi aceste liste, telefonul cu 440 la final este al lui Radu Teodorescu, cel cu 683 al lui Călinoiu, şi mai este şi telefonul unui jurnalist care apare foarte des în listing, cel cu 313 la final. O să vedeţi că discuţiile cu cele trei persoane sunt frecvente atât în perioada negocierilor care s-au purtat pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, cât şi în ziua alegerilor prezidenţiale. Ce avea de vorbit Băcălăete cu pesediştii în ziua alegerilor, că dacă ne uităm pe listing a vorbit mai mult cu pesediştii decât cu peremiştii”, se întreabă Ion Fugaru.

Preşedintele PRM spune că regretă faptul că nu a condus filiala cu mână forte şi nu a luat măsuri la timp. „Le dau dreptate la unii lideri când taie în carne vie, când unul a mişcat, taie-l”, este concluzia la care a ajuns Fugaru după ce a fost demis. Într-adevăr, din listingurile pe care Fugaru ni le-a pus la dispoziţie rezultă numeroase discuţii cu cele trei persoane nominalizate de acesta. Mai mult, Călinoiu a primit şi un mesaj de pe telefonul PRM, la nici două minute de la alegerea pesedistului Vasile Râbu în funcţia de consilier judeţean. „A fost probabil un mesaj de felicitare, pentru că le-a ieşit afacerea”, a concluzionat fostul preşedinte al PRM Gorj.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: