Fugaru despre Călina: Să nu se bucure ca Geoană

Fostul viceprimar din Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, intenţionează să-şi recupereze funcţia din care a fost demis înainte de Crăciun, în instanţă. Figaru îl avertizează pe Iuliu Călina, actualul viceprimar votat de Consiliu Local, să nu se bucure ca fostul său şef de partid, Mircea Geoană. Mai mult, Fugaru a spus aseară la Gorj Tv că membrii Consiliului Local au fost supuşi unor presiuni şi chiar obligaţi să-şi fotografieze buletinul de vot.

Scandalul de la Târgu-Cărbuneşti este departe de a fi sfârşit. În timp ce toată lumea aşteaptă răspunsul Prefecturii Gorj privind legalitatea demiterii lui Fugaru şi alegerii lui Călina, fostul viceprimar lansează declaraţii dure. Acesta crede că şedinţa nu este statutară, mai ales că el a fost demis în lipsă.

Cât despre noul viceprimar, Iuliu Călina, Fugaru a spus că va păţi ca Geoană. „Urmează să primească vestea, cum a fost şi cu Goană, că n-a ieşit preşedinte“.

Cârciumaru l-a băgat în spital

Fugaru a mai explicat o dată că a fost internat. Din spusele acestuia, cel care pare să-i fi dat dureri de cap este preşedintele PSD, Florin Cârciumaru. Fugaru a spus ieri la Radio Infinit că a fost foarte dezamăgit de Cârciumaru.

A povestit că s-a supărat rău în momentul în care a aflat că un consilier PRM s-a întâlnit cu Florin Cârciumaru, liderul PSD, probabil pentru a se înţelege asupra demiterii sale. „M-a apucat o durere de cap şi-am zis să merg mai bine la spital decât să asist la o mizerie de şedinţă”, a spus Ion Fugaru.

„M-a dezamăgit Florin Cârciumaru. Era singurul om din PSD pentru care mai aveam respect. Am aflat de întâlnirea lui Florin Cârciumaru cu un consilier PSD. M-a dezamăgit Florin Cârciumaru“.

Călina stă în biroul secretarei

Între timp, Iuliu Călina şi-a început treaba la primărie. Acesta a declarat la Radio Infinit că nu are birou pentru că cel care i-a aparţinut lui Fugaru a fost sigilat de primarul Mihai Mazilu.

Biroul este închis, trebuie să elibereze biroul. Deocamdată stau la biroul secretarei pentru că e liber. Ea e bolnavă, a spus Călina.

Fugaru e foc pe primar, despre care spune că le-a interzis oamenilor din primărie să vorbească cu Fugaru.

„Primarul le-a interzis funcţionarilor să vorbească cu mine. Deocamdată eu am concediu medical. Cu ce drept mi-au sigilat biroul“, a mai fostul vice.

Primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, spune că a dispus sigilarea biroului lui Ion Fugaru de frică să nu dispară ceva documente şi să apară un nou scandal. Mazilu a format o comisie care va participa la predarea- primirea documentelor din biroul viceprimarului.

„Am deranjat afacerile pesediştilor şi liberalilor din Târgu-Cărbuneşti. Sunt consilieri care au terenuri în oraş şi nu plătesc un leu. Cum este consilierul local PSD Constantin Cocheci“

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: