Gala PDL „Scrisoare către Moş Crăciun“, un real succes

Spectacol de zile mari, cadouri, surprize şi invitaţi de prestigiu. De asta au avut parte copiii şi părinţii prezenţi la cea de-a şasea ediţie a Galei ”Scrisoare Către Moş Crăciun” organizată de PDL Gorj. Cum organizatorii acestui eveniment promiseseră copiilor o surpriză, aceasta nu a întârziat să apară. Este vorba de  Lola, o căţeluşă care ştie să facă adunări, scăderi, chiar şi înmulţiri.

 Recitalul oferit de Damian Drăghici a fost ultimul semn că seara a fost una reuşită.

Sala Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de copii şi părinţi prezenţi la eveniment veniţi din mai toate localităţile judeţului. Cele mai originale, citeţe şi îndrăzneţe scrisori au fost premiate de către organizatori. Premiul I în valoare de 5 milioane de lei i-a fost oferit lui Vlad Băcescu, un copil care i-a scris moşului că a fost ascultător, cuminte, nu este lacom şi nu s-a certat în acest an cu fratele său. El a mai scris că şi-ar dori, dacă se poate,  prelungirea vacanţei de iarnă, cu măcar două săptămâni, pentru ca toţi copiii să se bucure de zăpadă.

Locul II a fost oferit Ioanei Petre, în vârstă de 14 ani din Rovinari.

Locul III a fost ocupat de Gabriela Miu. Fiecare dintre premiaţi l-a răsplătit pe Moş Crăciun recitând câte o poezie. Au fost oferite şi premii speciale, mai ales la copiii care provin din familii cu o situaţie financiară precară sau cu probleme de sănătate.

De exemplu, premiul special „Viaţa învinge” i-a fost acordat lui Cătălin Glăvan în vârstă de opt ani din Târgu-Cărbuneşti, care este bolnav de tumoare cerebrală, face chimioterapie şi a suferit două intervenţii chirurgicale. El i-a scris lui Moş Crăciun pe adresa PD-L Gorj că îşi doreşte  să se facă bine şi ar mai vrea o orgă pentru că îi place muzica. 

Cei prezenţi la eveniment au putut asculta colinde precum cele cântate de elevii de la Colegiul „ Spiru Haret” din Târgu Jiu şi admira dansurile oferite de copiii de la Palatul Elevilor din Târgu Jiu şi de la Roşia de Amaradia.

Invitatul special la Gală a fost renumitul naist Damian Drăghici care a întreţinut atmosfera mai bine de 20 de minute, implicându-i pe cei mici în discuţii şi chiar invitându-i pe scenă pentru a cânta împreună cu el.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: