Manţog şi Călinoiu au un lucru în comun

Pentru angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, sărbătoarea Crăciunului este ca o zi obişnuită. La salvare se lucrează normal, iar cadrele medicale de aici vor merge la toate solicitările venite din parte gorjenilor cu probleme de sănătate. Şi la spital se lucrează, însă va fi program de week-end. În secţii vor fi numai medicii de gardă, iar la Unitate de primiri urgenţe se lucrează ca în oricare zi.

„Noi ca în fiecare an o să lucrăm normal. Nu o să reducem numărul echipajelor şi vom răspunde la toate solicitările”, a declarat Luigi Drăghici, purtător de cuvânt SJA Gorj.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu va fi program de week-end. În secţii vor fi numai medicii de gardă. „Gorjenii care au probleme de sănătate pot să stea liniştiţi pentru că la spital se va lucra. În secţii vor fi ture normale ca în week-end, adică numai medicul de gardă, bolnavii vor fi trataţi, iar la UPU se va lucra normal, pentru că aici ajung toate urgenţele”, a declarat Gheorghe Neaţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: