Fugaru îl face pe Bocşe "mincinosul mincinoşilor"

Ion Fugaru spune despre fostul vicepreşedinte al PRM Gorj, Iulian Bocşe, că ar fi "mincinosul mincinoşilor". Liderul filialei susţine că fostul său adjunct nu a plecat din partid pentru că s-ar fi săturat de politică, ci pentru că şi-a schimbat domiciliul pe Bucureşti şi, din această cauză, nu mai putea rămâne consilier local la Crasna. Cel vizat de aceste acuzaţii spune că nu doreşte o polemică pe tema respectivă, având lucruri mai importante şi de bun simţ de făcut. 
 Fugaru nu a avut cuvinte de laudă despre fostul candidat al partidului pe Colegiul 2 la deputaţi, acesta precizând că în PRM Gorj va avea loc în curând o analiză internă, întrucât în filială ar mai exista şi alţi "mincinoşi". Filiala le va cere şefilor de organizaţii din teritoriu un anumit număr de semnături pentru candidatura lui Corneliu Vadim Tudor la preşedinţie, iar cine nu îşi face norma zboară din partid. O primă tranşă de semnături a fost deja adunată şi trimisă la Bucureşti, urmează runda a doua, după care vine şi analiza pentru descoperirea "mincinoşilor". 
 "Bocşe nu-i dezamăgire. El s-a făcut de râs pentru că un om serios, când se lasă de politică sau deţine funcţii incompatibile cu funcţia politică, ar trebui să iese frumos în presă şi să vă spună că are o funcţie sau că şi-a schimbat domiciliul şi legea nu-i mai permite să fie consilier local şi se retrage. Şmecherii din astea, că pune conducerea organizaţiei judeţene în dificultate, că suntem cu PSD, nu suntem cu nimeni, vom face alianţe doar cu acel partid care vine cu proiecte viabile pentru Gorj. El este un mincinos şi trebuia să fie sincer şi să vă spuie că de pe 13 iulie 2009 şi-a schimbat domiciliul pe Bucureşti, şi, dacă vreţi, vă dau şi stradă şi tot ca să se vadă că ştim, i-am cerut să lase organizaţia de la Crasna şi el a ieşit în presă că a avut o înţelegere cu organizaţia de acolo. Minciuni gogonate, pentru că el îşi schimbase domiciliul şi devenise incompatibil, fiind demis de drept. El a fost instruit şi de alţii, pentru că deţin acest sistem de informaţii, dar am avut o discuţie cu el să lase organizaţia în pace şi acum iese în presă să spună vezi Doamne. De ce nu spune adevărul dacă vrea să rămână o persoană sinceră în faţa electoratului că este şi fost primar. Ce să înţeleagă electoratul, că e un mincinos şi el şi alţii care încearcă să destabilizeze organizaţia că nu au nicio şansă", spune Fugaru.
 
 Bocşe spune că nu e aşa

Iulian Bocşe afirmă, în schimb, că nu doreşte să intre într-un conflict cu Fugaru, spunând doar că schimbarea domiciliului oriune în Europa nu îl făcea incompatibil cu calitatea de membru de partid sau cu funcţia de vicepreşedinte. Acesta susţine şi acum că a plecat din organizaţie pentru că a observat o apropiere a filialei de PSD şi o slabă activitate în PRM Gorj. Bocşe afirmă că cele 11 voturi obţinute de candidatul PRM la Turburea la alegerile pentru postul de primar sunt o dovadă a muncii politice depuse de şefii PRM Gorj. "Ce incompatibilitate să fie la mine, chiar dacă mi-am schimbat domiciliul. Păi ce, nu puteam să rămân membru de partid, măcar atât, pe mai departe. Eram eventual incompatibil pentru Consiliul Local, dar nimic mai mult. Am plecat pentru că, şi am mai spus-o, partidul s-a apropiat de PSD şi veţi vedea şi în perioada următoare. Eu nu vreau o polemică, să-i lăsăm pe oameni să decidă dacă sunt eu sau nu mincinosul mincinoşilor. Să le dea Dumnezeu succes colegilor mei", spune Bocşe.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: