Funcţiile lui Medinţu şi Petroniu, din nou la concurs

Complexul Energetic Oltenia a redeschis perioada de depunere a dosarelor pentru două dintre cele patru funcţii de directori de divizie din cadrul companiei. Este vorba despre funcţia ocupată de Aurel Medinţu- Divizia Energie şi Ion Petroniu- Divizia Strategii Dezvoltare. Prima selecţie a avut loc în iunie, iar în noiembrie-decembrie ar fi trebuit făcute publice numele câştigătorilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Curios este că nu se mai depun dosare pentru posturile ocupate de Daniel Antonie- Minerit şi Adriana Vîlceanu- Financiar.

Pe 27 februarie, CE Oltenia a anunţat că cei interesaţi de ocuparea unei funcţii în fruntea companiei pot să depună dosarele de candidatură până pe 30 martie la ora 16. Interesant este că aplicaţiile pot fi depuse doar pentru postul de director la Divizia Energie şi pentru cel de la Divizia Strategie Dezvoltare. Primele demersuri pentru recrutarea directorilor din CEO au fost făcute în mai-iunie 2014, iar în noiembrie ar fi trebuit făcute publice numele câştigătorilor. În spaţiul public se vehicula că aceste posturi au fost ocupate de actualii directori, cel puţin la Energie şi Minerit.

Candidaţii care deja şi-au depus dosarul ca urmare a primului anunţ, cel din luna mai, vor fi în continuare luaţi în considerare în cadrul procedurii de recrutare şi selecţie fără a fi necesar ca aceştia să întreprindă vreo acţiune suplimentară, susţine CE Oltenia. Reamintim că selecţia personalului de conducere la CE Oltenia se face de asocierea de firme Quest Advisors SRL şi Transearch SRL. Nu se cunosc motivele pentru care societatea în loc să anunţe câştigătorii reia recrutarea directorilor.

Conducerea companiei a declarat în câteva rânduri că nimeni nu vrea să fie director la CEO din cauza salariului foarte mic. Pandurul a solicitat, acum o săptămână, în scris, la Ministerul Energiei, lămuriri privind finalizarea concursului de la CEO şi câştigătorii. Răspunsul nu a venit încă, dar acest anunţ postat pe site-ul producătorului de energie pe 27 februarie este clarificator.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: