Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Furtul de lemne din Gorj, în atenţia Ministerului Mediului

Secretarul de Stat Mugur Cozmanciuc a dispus acţiuni în vederea combaterii tăierilor ilegale de copaci din Caraş - Severin, Gorj şi Hunedoara.

Mugur Cozmanciuc, Secretar de Stat în Ministerul Mediului şi Pădurilor, a dispus intensificarea controalelor tematice privind tăierile ilegale de arbori şi a modului în care operatorii economici respectă prevederile legislative referitoare la exploatarea, transportul şi comercializarea materialelor lemnoase, având ca scop combaterea introducerii în circuitul economic a materialelor lemnoase provenite din tăieri ilegale. „În urma acestor controale, în perioada 22-24.10.2012, au fost constatate 19 fapte care constituie contravenţii silvice, aplicându-se amenzi în cuantum de 179.000 lei şi sancţiuni complementare constând în confiscarea contravalorică a 1.084 mc materiale lemnoase (buştean şi cherestea) cu o valoare în cuantum de 245.305 lei”, a declarat Secretarul de Stat Mugur Cozmanciuc.

În perioada 22-25 octombrie 2012, Ministerului Mediului şi Pădurilor prin intermediul Direcţiei Control în Silvicultură, împreună cu Inspectoratului General al Poliţiei Române prin Direcţia de Ordine Publică realizează, în baza Planului comun de acţiune „SCUTUL PĂDURII 2012”, acţiuni de control în judeţele Caraş-Severin, Gorj şi Hunedoara.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: