Gâdea și Antena 3, obligați la despăgubiri uriașe către Kovesi

Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca Antena 3, jurnalistii Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistul Mugur Ciuvica sa plateasca in solidar daune morale in valoare de 250.000 de lei procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru o serie de afirmatii la adresa ei facute in emisiunea ''Sinteza zilei'' din 19 iunie 2014, potrivit Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Kovesi a dat in judecata Antena 3 reclamand faptul ca in emisiunea ''Sinteza Zilei'' din data de 19 iunie 2014 a fost acuzata ca a musamalizat ancheta in dosarul in care se efectuau cercetari fata de Bercea Mondial si Mircea Basescu.

Instanta a admis in parte actiunea principala a procurorului sef al DNA.

"Obliga paratii in solidar la 250.000 de lei daune morale si sa comunice public dispozitivul hotararii in 10 zile de la ramanerea definitiva la postul Antena 3. Respinge in rest pretentiile si respinge cererea reconventionala", au decis judecatorii.

La termenul de vineri au fost depuse concluzii scrise si au fost ascultate pledoariile finale ale avocatului care reprezinta Antena 3, precum si ale ziaristilor Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si analistului Mugur Ciuvica. Sursa: hotnews.ro

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: