Arma secretă a Universităţii Craiova în lupta la titlu

Mihai Rotaru l-a ofertat pe Marian Copilu, după ce acesta s-a despărțit de CFR Cluj, pentru a se alătura conducerii de la Universitatea Craiova. În ultimul timp se vorbeşte tot mai des despre posibilitatea ca Marian Copilu, fostul președinte al campioanei CFR Cluj, să vină la formaţia olteană.

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a confirmat recent informația anunţată de Pro Sport și a dat de înțeles că, deși Marian Copilu a refuzat atunci oferta, nu exclude o colaborare pe viitor. Marius Mitran, ediatorialist al sursei citate a avut cuvinte de laudă la adresa lui Marian Copilu, însă este de părere că, în general, este mai greu pentru oamenii sosiți din exterior să reușească în Bănie. În acest sens, jurnalistul i-a dat drept exemplu pe Sorin Cârțu și Marcel Popescu, oameni implicați de mult timp în conducerea clubului. „La Craiova, oamenii veniți din afară au reușit rareori. Cei care au reușit au devenit erori. E o mutare dificilă, o întrebare dificilă. Marian Copilu poate fi soluția elocventă pentru succesul viitor, sau poate să fie un transplant nereușit. Este limpede că Marian Copilu este un profesionist, el are un fel de a face fotbal. Știu multe lucruri despre inteligența lui, despre tactul lui, despre felul în care vede lucrurile. Craiova nu duce lipsă de oameni care să aibă aceleași calități: un om de mare succes e Marcel Popescu, la fel și Sorin Cârțu. Craiova însă nu se mai lipește la titlu, având atuuri clare”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

copnform gsp.ro, Copilu ar fi semnat deja contractul ;i este așteptat să se alăture echipei duminică sau luni, în cantonamentul din Turcia al echipei lui Laurențiu Reghecampf, acolo unde oltenii au trecut marți printr-un cutremur de 5,1 grade pe scara Richter. Marian Copilu nu a plecat împreună cu echipa deoarece a fost în carantină, după ce a fost contact direct al unei persoane infectate cu COVID-19.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: