Găman va avea cu cine lucra la Filiaşi. Încă 8 transferuri

Noua echipă a antrenorului Mario Găman a anunţat miercuri că a obţinut semnăturile a încă opt jucători. ACSO Filiași și-a asigurat serviciile altor fotbaliști valoroși, după ce deja perfectase săptămâna trecută patru transferuri, contractele acestor jucători urmând să fie înregistrate joi la FRF.

Președintele echipei doljene, Florin Spânu, a precizat pentru gds.ro că a bătut palma cu o serie de jucători şi a prelungit contractele cu fotbaliştii care au confirmat deja în tricoul alb-albastru al Filiașiului. „Am adus deja câțiva dintre jucătorii pe care i-am dorit și vor mai urma și alții. În același timp nu i-am neglijat nici pe cei care au dus greul în ediția trecută și care pot progresa la echipa noastră și pot aduce și plusul dorit. Astfel, am reușit prelungirea contractelor lui Cosmin Calu, Alex Armășelu, Aurel Lupu, Sabin Lupu, Eduard Dina, Adrian Nichifor, Marius Duriță și Ion Crețu. În curând o să mărim concurența pe anumite posturi-cheie, dar și la juniori“, a declarat Florin Spânu.

Printre cei care au semnat se află şi fostul pandur Adrian Nichifor, jucător talentat pe care Filiaşul îl împrumutase iniţial de la echipa din Târgu Jiu.

Pe de altă parte, Mario Găman este preocupat şi de alte achiziţii, după ce i-a convins să îl urmeze de la Cărbuneşti pe Dănescu şi Tătaru: „Vreau să cunosc rapid lotul pe care o să-l am la dispoziţie. Să vedem ce putem să mai aducem, să completăm în locurile unde mai avem nevoie. Vreau să abordăm acest obiectiv îndrăzneţ cu nişte oameni corecţi şi răspunzători“.

În afara celor prezentați pe lista de noi transferuri, conducerea lui CSO Filiași a mai prelungit contractele jucătorilor Ovidiu Jianu, Cristi Poiană și Alex Fotescu iar la capitolul noutăți se regăsesc deja Dragoș Săulescu, Andrei Vaștag, Robert Dănescu și Ionuț Tătaru.

În ultima săptămână au semnat şi antrenorii Mario Găman şi Bobi Staicu, cei care vor avea misiunea ca în ediția viitoare de campionat a Ligii 3 să încerce să ducă echipa din Filiaşi pe podium. 

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: