Adrian Roşu, tentat să renunţe la rolul de jucător

Şeful secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu va avea mai mult de lucru pe partea administrativă a clubului şi pare tentat să renunţe la activitatea sa de jucător. Deşi este încă om de bază la CSM Târgu Jiu, Adrian Roşu spune că se gândeşte la retragere.

Preşedintele secţiei de baschet a CSM Târgu Jiu, Adrian Roşu, a avut mult de lucru în primul sezon al echipei din prima ligă la partea administrativă a clubului, mai ales că la CSM sunt şi multe grupe de juniori. Cu toate că era şi jucător activ, Roşu s-a descurcat bine şi la conducerea clubului unde a mărturisit că a primit ajutor de la un manager mai experimentat, team managerul echipei CSU Sibiu, Ionuţ Georgescu. Chiar dacă a trebuit să se ocupe și de problemele organizatorice, ca jucător şi-a făcut datoria şi s-a văzut că a avut rezultate bune şi pe parchet.

Acum însă Adrian Roșu spune că ar putea renunța la rolul de jucător, deşi nu îi este foarte greu pe parchet: „Mă bate gândul să mă retrag. O să vedem dacă are rost sau nu și pe ce o să mă concentrez. Nu e o muncă dificilă să le fac pe amândouă, pentru că am un program în care reușesc foarte lejer să-mi termin ce am de pregătit pentru următorul meci, iar antrenamentele sunt seara. Când a început meciul, nu mai am niciun fel de probleme. Am experiența necesară pentru a rămâne concentrat. Când mă apuc de un lucru, îl fac”.

Ca şef al secţiei de baschet, Roșu ar putea avea mai mult de lucru acum după decizia Federației Române de Baschet, care a aprobat o singură serie în Liga Națională. Adrian Roșu a împlinit 29 de ani în luna ianuarie și este căpitanul echipei pe care o conduce şi ca președinte de secție la CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: