Universitatea Craiova urmăreşte două lovituri pe piața transferurilor

Mihai Rotaru și Gigi Becali s-ar putea duela nu doar în campionat ci și pe piața transferurilor. Finanțatorul Universității Craiova îi dorește pe David Miculescu și Nicolae Păun, ambii jucătorii fiind deja ofertați de Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Şefii Craiovei dau asigurări că Laurențiu Reghecampf va continua la Universitatea Craiova și acesta deja discută cu Mihai Rotaru despre viitorul echipei și despre ce jucători vor transfera în această iarnă. Oltenii vor pune pe liber mai mulți jucători în următoare perioadă, însă trebuie să acopere posturile lăsate libere. Problema e că Reghe și Rotaru doresc aceiași jucători pe care-i vrea și Gigi Becali la FCSB: David Miculescu de la UTA (20 de ani) și Nicolae Păun de la Sepsi (22 de ani).

Oltenii ar fi primit niște prețuri pentru cei doi jucători, însă conducerea Universității stă în expectativă pentru a vedea cum decurg tratativele dintre Gigi Becali și cei doi fotbaliști. Mihai Rotaru nu vrea să participe la o licitație directă unde prețul celor doi jucători să crească.

Dacă Gigi Becali nu se înțelege cu jucătorii, atunci oltenii merg cu o ofertă concretă a scris Pro Sport care mai dezvăluie că, dacă patronul FCSB face o ofertă și șefii de la UTA și Sepsi le transmit oltenilor o contraofertă, Rotaru se va opri și nu va continua tratativele.

Vizualizări: 2,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: