Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A murit Marcel Popescu, fost preşedinte de club în Liga 1

Miercuri s-a stins din viață Marcel Popescu fost președinte al echipei Dinamo timp de zece ani. Acesta se despărţise de Dinamo în anul 2009 dar fusese solictat recent să revină la conducerea clubului.

Anunțul decesului fostului preşedinte dinamovist a fost făcut de către ofițerul de presă al echipei de fotbal Dinamo, Ionel Culina: "Dumnezeu să te odihnească, Marcel Popescu! La finalul anului 1999, Marcel Popescu lăsa liber postul de ofițer de presă al fotbalului dinamovist pentru a prelua funcția de președinte al CS Dinamo. Mulțumesc, Marcel Popescu, pentru tot ce ai făcut pentru culorile clubului pe care l-ai iubit necondiționat până astăzi! Împlinise 72 de ani luna trecută, pe 20 noiembrie. Sincere condoleanțe!", a transmis actualul ofiţer de presă al echipei Dinamo, Ionel Culina, pe Facebook.

Marcel Popescu s-a despărțit de Dinamo în anul 2009, moment în care a decis să iasă la pensie. Recent, Dinamo a încercat să-l readucă în club, dar acesta a refuzat propunerea.

Vizualizări: 3,786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: