Gârbaciu a renunţat la procesul cu Etno Tv din cauza banilor

Directorul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, Viorel Gârbaciu, a renunţat la procesul pe care voia să-l deschidă împotriva postului naţional de televiziune Etno Tv. Acesta a declarat că motivul care a stat la baza deciziei lui este lipsa banilor pentru a putea aduce în faţa instanţei un asemenea post de televiziune. În fapt, directorul Viorel Gârbaciu simte că este singur în această luptă pentru că toate celelalte instituții implicate s-au cam spălat pe mâini.

Viorel Gârbaciu, directorul Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, nu va mai da în judecată postul de televiziune Etno Tv pentru prejudiciul de imagine adus Festivalului Național de Muzică Populară ”Maria Lătărețu”. Gârbaciu a renunțat și la sesizarea către Consiliul Național al Audiovizualului. Motivele sunt, spune Gârbaciu, lipsa banilor dar și gustul amar pe care i l-ar putea provoca un asemenea scandal. ”Am renunțat la a mai face ceva împotriva lor din motive financiare, era foarte costisitor și nici eu și nici instituția nu dispunem de acești bani. În al doilea rând nu vreau să îmi stric sănătatea încărcându-mă cu energie negativă. Și acum am un gust amar și am probleme cu glicemia. Nu are rost”, a declarat Viorel Gârbaciu.

Şi-a găsit liniştea la Mănăstirea Lainici

Directorul uneia dintre cele mai mari instituții de cultură din țară spune că a fost sfătuit și de mai marii Bisericii să renunțe la a se mai răzbuna pe Etno Tv. ”Am fost și la Lainici și acolo m-au sfătuit să renunț, mi-am găsit liniștea. Nu are rost să mai continui. Oricum din punctul meu de vedere nu va mai exista nici măcar o colaborare”, a adăugat Viorel Gârbaciu.

Consiliul Judeţean s-a spălat pe mâini

Directorul Şcolii Populare de Artă mai are o mare supărare. A rămas singur în această luptă după ce şi Consiliul Judeţean Gorj şi Ansamblul Profesionist ”Doina Gorjului” i-au retras sprijinul. Mai mult, îl arată cu degetul pe directorul Doinei Gorjului, Gheorghe Porumbel, care i-ar fi dăruit flori în direct prezentatoarei Roxana Vaşniuc. ”Am rămas cam singur în această luptă. Domnul Porumbel i-a dat în direct flori Roxanei Vaşniuc la un festival la Sibiu. Atunci, ce rost mai are”, a declarat Viorel Gârbaciu.

Deși anunțase că va lua măsuri împotriva Etno Tv pentru prejudiciul de imagine adus Mariei Lătăreţu, preşedintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu spune acum că nu este treaba lui să dea în judecată ci este treaba Școlii Populare de Artă Gorj.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: