Garcea a ajuns la a 7-a medalie de aur din acest an

Grjeanul Adrian Garcea și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur, a şaptea din acest an, la Campionatele Naţionale de Cros desfăşurate în week-end la Timişoara. În total, sportivii de la CS Pandurii şi CSM Târgu Jiu s-au întors cu trei medalii, aur, argint şi bronz, alte două medalii fiind câştigate în probele feminine pe echipe.

Sportivul, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, s-a impus în cursa de 8000 de metri, la Campionatul Național de Cros, desfășurat în week-end la Giroc, în județul Timiș.  Adrian Garcea a câștigat aurul în Banat, după ce a terminat cursa în 24:42.68. Pe locul al doilea a sosit sportivul de la CSM Gloria Buzău, Daniel Peter Herman, cu 24:50.98, în timp ce locul al treilea, cu 25:00.87, a fost ocupat de Mihai Cochior de la CS Poli Iași.  Medalia de la Naţionalele de cros este a 7-a medalie de aur pentru atletul Adrian Garcea din acest an.

Sportivul gorjean a devenit astfel campion naţional de cros dar medalia sa nu este singura câştigată de atleţii de la CS Pandurii la această întrecere. Aceştia s-au întors cu trei medalii de aur, argint şi bronz de la Campionatul Național de Cros din județul Timiș.

Atleta cu dublă legitimare la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii, Alina Dumitrița-Butnariu, a cucerit medalia de argint pe echipe la tineret feminin, pe distanța de 6000 de m. Sportivele pregătite la CS Pandurii de antrenorul Ion Bură şi antrenoarea Viorica Dima, Alina Dumitrița-Butnariu, Mihaela Cepoi, Catinca Pătrașcu și Maria Belgun, au terminat cursa pe locul doi și au intrat în posesia medaliilor de argint.

Proba a fost câștigată de echipa CSU Poli Timișoara, în timp ce pe poziția a treia au sosit atletele de la CSS Botoșani.

După argint la 6000 de m, pentru atletele de la CS Pandurii Târgu Jiu, antrenate de Ionuț Bură și Viorica Dima, a urmat bronzul la proba de 8000 de m feminin senioare. Echipa formată din Maria Mihaela Cioveie, Alexandra Corina Cotenciu, Elena Cristina Popa și Andreia Ionela Marin a terminat competiția pe locul trei. Aurul la această probă a fost adjudecat de CSM Craiova, în timp ce argintul le-a revenit sportivelor de la CSM Cluj Napoca.

Galerie foto


Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: