Cazuri de infectare la Reșiţa înaintea meciului cu Pandurii

Salvată de excluderea din campionatul Ligii 2 în urma aprobării dosarului la TAS, Pandurii revine sâmbătă pe teren, după ce etapa precedentă n-a fost programată cu Farul Constanța.  În etapa a 8-a, gorjenii, aflați pe ultimul loc în clasament, vor juca în Valea Domanului, cu CSM Reșița, echipă care n-a marcat niciun gol în precedentele trei partide disputate pe teren propriu.

Adversarul celor de la Pandurii din etapa a 8-a, CSM Reșița, continuă să se confrunte cu virusul COVID-19. La ultima testare câțiva jucători au fost identificați ca fiind încă purtători ai virusului, deși mulți dintre ei s-au vindecat și s-au întors la antrenamentele de grup în ultima săptămână.

Potrivit președintelui Cristian Bobar, în momentul de față trei fotbaliști au fost retestați pozitiv și se află în continuare în izolare. În ciuda acestui aspect, conducătorul formației aflate pe locul 13 în clasamentul Ligii 2 nu se arată îngrijorat şi a precizat că lotul este unul foarte valoros, iar cei trei fotbaliști în cauză pot fi înlocuiți în orice moment și fără probleme la meciul de sâmbătă.

Cristian Bobar a prefațat și meciul din etapa următoare, a 8-a, când reșițenii primesc vizita ultimei clasate, Pandurii, precizând că victoria este obligatorie: ”Suntem obligaţi să câştigăm, indiferent dacă sunt probleme în lot. Nu mai avem voie să cedăm puncte acasă, indiferent cu cine jucăm, fie că întâlnim o echipă mai slab clasată sau una din din prima parte a clasamentului. Deci chiar nu mai acceptăm să pierdem puncte acasă. Este adevărat că avem probleme de lot; s-au făcut testările, iar partea bună este că unii jucători şi-au revenit şi sunt negativi. Totuşi, mai avem trei fotbalişti pozitivi. Dar asta nu înseamnă că suntem în dificultate, avem un lot numeros şi destul de valoros. Avem dubluri pe posturi, şi tocmai de aceea i-am adus, să joace toată lumea”, a declarat preşedintele Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

CSM Reșița este pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 8 puncte după disputarea a șase meciuri. Formația pregătită de Alexandru Pelici a înregistrat două victorii, două egaluri și două înfrângeri și are un golaveraj de două goluri marcate și șapte primite.

În ceea ce priveşte Pandurii, aceştia nu au părăsit deloc ultima poziţie şi ţin bine de lanterna roşie a Ligii 2, neavând nici un punct în actualul sezon, şi mai bine de un an de la ultima victorie.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: