Comparat cu o pisică după a şaptea demitere. De la aceeaşi echipă

FCU Craiova a ajuns subiect de ironie în presa din Danemarca. Nordicii au aflat despre relația cu năbădăi dintre echipa lui Adrian Mititelu și antrenorul Nicolo Napoli care a fost îndepărtat pentru a șaptea oară de pe banca aceleiaşi echipe, danezii asemuindu-l cu o pisică ce mai are doar două vieţi.

Nicolo Napoli este comparat cu o pisică după ce a plecat pentru a șaptea oară de la o echipă finanțată de Adrian Mititelu. Culmea ironiei este faptul că italianul a fost pus pe liber după o victorie cu 5-0 cu Rapid, una dintre contracandidatele la promovare. Mai mult de atât, FCU Craiova este lider în Liga 2, cu 17 puncte după șapte partide, cu trei mai mult decât următoarele trei clasate.
Gestul ar fi fost de înţeles la Pandurii, de exemplu, unde antrenorul Călin Cojocaru nu a reuşit nici o victorie pe banca gorjenilor deşi se află de un an la Târgu Jiu iar echipa e lanterna roşie a ligii, dar nu la echipa de pe locul I.

Publicația Ekstra Bladet, din Copenhaga, s-a amuzat pe seama relației dintre Nicolo Napoli și U Craiova 1948 SA. „Dacă Nicolo Napoli ar fi o pisică, ar mai avea doar două vieți”, au scris jurnaliștii nordici, citați de DigiSport, în deschiderea articolului intitulat „Concediat pentru a șaptea oară. De același club”. „Fostul apărător de la Juventus are o serie extraordinară în cariera de antrenor. A fost demis din funcția de antrenor a clubului FC U Craiova. E a șaptea oară. Napoli a primit postul de antrenor al Craiovei în 2004, pentru prima dată. A fost concediat în același an. În 2007, a revenit la club și a fost concediat ulterior în 2009. În 2011, a mai primit o șansă la funcția de antrenor, dar totul s-a încheiat cu o demitere, în același an.

Spre surpriza tuturor, Nicolo Napoli s-a întors ca antrenor în 2013. Nici de data asta nu a fost un dans pe trandafiri roșii, pentru că în 2014 a fost dat afară iar. Dar nu s-a săturat. Nu, nu. În 2017, Nicolo preia funcția de director tehnic a clubului din România, dar nu poate să țină nici de această slujbă. E dat afară în 2018. Dar nu se termină nici aici. Craiova a angajat din nou vechea sa cunoștință, tot în 2018, însă a durat doar până în 2019, când a fost concediat iarăși. Cu riscul de a ne repeta, Nicolo Napoli a primit cel de-al șaptelea mandat la începutul anului 2020, însă acum clubul a anunțat că a încheiat colaborarea cu el”, au scris ziariștii de la Ekstra Bladet.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: