Surpriză la Reşiţa, Pandurii a luat primele puncte

Pandurii Târgu Jiu a reuşit să aducă primele puncte din acest sezon de la un meci din deplasare. Gorjenii s-au impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la CSM Reşiţa, echipă fără victorie acasă în acest sezon dar şi cu mari probleme de lot din cauza coronavirusului.

Cotată ca neavând nici o şansă înaintea acestui meci, având în vedere şi parcursul dezastruos de până acum, Pandurii a reuşit totuşi surpriza etapei la Reşiţa.Gorjenii au luat primele lor puncte din acest sezon şi sunt chiar la prima victorie a anului dar şi prima victorie cu antrenorul Călin Cojocaru pe bancă.

Gorjenii au deschis rapid scorul pe terenul celor de la Reşiţa prin reuşita lui Martin Remacle din minutul 9, care a înscris un gol spectaculos cu un şut de la 22 de metri.  Gorjenii au dominat şi după deschiderea scorului şi au reuşit să îşi mărească avantajul în minutul 32 când Gabriel Dodoi a şutat din careu, la colţul lung.  Cu lotul afectat de infectările din ultima perioadă, antrenorul Pelici a făcut o triplă schimbare la pauză când i-a trimis pe teren pe Bogdan Szijj, Cătălin Bagherea și Andrei Dumitraș și i-a scos pe Lorenzo Acka, Ovidiu Rasoveanu și Cristian Danci dar jocul nu s-a schimbat foarte mult. Cu un minut înainte de final  CSM Reşiţa a reuşit totuşi golul de onoare prin Emanuel Dat care a înscris cu un șut din voleu, de la 14 metri.

 CSM REȘIȚA – PANDURII TÂRGU JIU 1-2

Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa – Caraş Severin);

Arbitru: Ionela Alina Peşu (Craiova); Asistenți: Casian Băla (Arad) și Răzvan Claudiu Tudor (Craiova); Rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova); Asistenți: Iulian Spătaru (Timişoara) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

CSM Reșița: Cobrea – L. Acka, Breșneni, D. Ciobanu, C. Lungu, Danci (cpt.), N. Popescu, Dat, Rasoveanu, Laur. Rus, Astafei.  Rezerve: Zimmermann – Dumitraș, Vasiu, Szijj, Rob. Boboc, Al. Găman, Bagherea. Antrenor: Alexandru Pelici.

Pandurii: Aldescu – Erhard, Nicolae Cotolan, Moisie, Jaiten, Velcotă (cpt.), Peia, Dodoi, Remacle, Filipe Acosta, Bunga.  Rezerve: Iovicin – Ct. Vaida, Cuțitoiu, Al. Vasilescu, Zaborowsky, Bauben, R. Cojocaru, Goma, Habet. Antrenor: Călin Cojocaru

Vizualizări: 1,990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: