CSM Târgu Jiu are patru cazuri de infectaţi în lot

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu ar fi trebuit să debuteze în noul sezon la un turneu de Cupa României, la Sibiu, care s-a anulat înainte ca echipa să afle rezultatele testelor COVID. Vineri oficialii clubului au anunţat că au patru cazuri de infectare în lot şi că vor urma procedurile stabilite.

Turneul de la Sibiu, din cadrul Cupei României, a fost amânat după ce toate cele patru echipe care trebuiau să fie prezente acolo au avut cazuri de infectări. Toate echipele din Grupa C au raportat numeroase cazuri de COVID, CSM Târgu Jiu având trei jucători depistați pozitiv şi un membru din staff.

Cea mai afectată echipă este CSO Voluntari cu 16 cazuri, SCM Timișoara, cu 11 cazuri, în timp ce CSU Sibiu are trei cazuri. Din păcate, și la CSM Târgu Jiu sunt probleme, dar, conform directorului Robert Bălăeț, cei trei jucători infectați sunt asimptomatici.

Joi, întreg lotul de jucători, staff-ul tehnic al echipei și membrii delegației CSM Târgu Jiu care urmau să facă deplasarea la Sibiu, au fost testați pentru noul coronavirus. În urma rezultatelor care au venit în dimineața zilei de vineri, trei jucători și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu Covid 19, a informat oficial CSM.

Jucătorii depistați pozitiv sunt asimptomatici, se simt bine, dar, conform protocolului medical, au intrat în izolare. Activitățile secției de baschet vor fi reluate după efectuarea unei anchete epidemiologice și după recomandările DSP Gorj. „Direcția de Sănătate Publică Gorj va efectua o anchetă epidemiologică specifică. În funcție de rezultatele acestei anchete, CSM Târgu Jiu va lua și alte măsuri ce vor fi recomandate de către DSP Gorj”, a anunțat directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, care crede că și startul Ligii Naționale de Baschet Masculin, care este programat pentru 30 octombrie, va fi amânat.

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: