Fotbal de pandemie, ASU Poli vine cu juniori la Târgu Jiu

Adversarul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu din etapa a 8-a a Ligii 2,  ASU Politehnica, a plecat doar cu 12 jucători de la prima echipă spre Târgu Jiu şi cu juniori care să fie la număr pe bancă. Oaspeţii de sâmbătă ai echipei lui Flavius Stoican au lotul decimat de cele 11 cazuri de coronavirus din lot.

Situație extrem de dificilă la adversarul echipei Viitorul Târgu Jiu de sâmbătă. ASU Politehnica vine la Târgu Jiu cu 12 jucători după cele 11 cazuri de coronavirus cumulate în zilele trecute. Doar două persoane s-au vindecat din cele 11 infectate, iar cei jucători nu au mai avut timp să se antreneze. Vineri, încă un jucător a primit rezultatul pozitiv, după ce inițial a avut două teste negative, dar a început să aibă simptome. Ca atare, Octavian Benga a plecat doar cu 12 jucători de la prima echipă spre Târgu Jiu, completând lotul cu juniori, pentru meciul de sâmbătă, din etapa a 8-a a Ligii 2. Timişorenii au nouă pozitivi și doi jucători care au două teste negative și medical, sunt declarați vindecați. ”Am trăit o perioadă foarte dificilă în ultimele două săptămâni. După cum se știe, am avut în cadrul lotului un număr mare de jucători cu COVID. 11 jucători au fost depistați cu COVID. Toți jucătorii, inclusiv staff-ul, am stat izolați 5-6 zile. Marți am început să ne antrenăm din nou cu o parte dintre jucători care la retestare au fost testați negativ, și anume 12 jucători. Ceilalți sunt încă izolați. Dintre cei 11, doi jucători au primit vineri rezultatul că au scăpat de COVID. Deci mai avem doar nouă care au COVID. Din păcate, pe cei doi este destul de dificil să ne bazăm, pentru că nu s-au antrenat aproape două săptămâni”, a precizat Benga.

Fiind doar 12 jucători, Benga a refuzat să spună cine merge la Târgu Jiu. ”Nu vă pot spune cine merge la Târgu Jiu pentru că asta înseamnă să spun echipa care va juca mâine. Vor merge cei 12 jucători care s-au antrenat săptămâna asta și lotul va fi completat cu mulți juniori născuți în 2004 din cadrul centrului nostru, ca să avem și jucători pe bancă”, a mai spus Octavian Benga. Cu 11 puncte și un meci amânat, ASU Poli e pe locul 6 în Liga 2 după șapte etape.

Viitorul Târgu Jiu e pe locul 15, cu 7 puncte şi echipa gazdă nu mai are probleme de infectare după ce în urmă cu două săptămâni a avut câteva cazuri dar nu a amânat nici un meci.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: