Garcea s-a întors cu patru medalii de la Cluj

Atletul gorjean Adrian Garcea a reuşit din nou să aducă patru medalii de la un campionat naţional. După ce a luat aur şi bronz, la 1500 m, în prima zi de concurs a Campionatelor Naţionale de la Cluj, a doua zi a intrat în posesia altor două medalii, de aur şi argint, în probele de 5000 m.

Adrian Garcea se dovedeşte a fi o achiziţie foarte bună pentru CSM Târgu Jiu, după ce a primit recent dublă legitimare, atât pentru clubul care l-a format cât şi pentru clubul primăriei Târgu Jiu. Garcea a devenit sâmbătă campion naţional de tineret la 1500 m şi a reuşit să ia şi medalia de bronz la seniori la aceeaşi probă.

În cea de-a doua zi de concurs, sportivul pregătit de antrenorii Ion şi Ionuţ Bură a reuşit să devină campion naţional şi la proba de 5000 m tineret, la seniori sosind al doilea şi reuşind să ia şi o medalie de argint.

Garcea s-a întors în total cu patru medalii de la acest prim concurs la care a luat parte după perioada de suspendare a competiţiilor, respectiv două medalii de aur, una de argint și una de bronz. Cele patru medalii ale lui Adrian Garcea sunt şi primele medalii din vitrina clubului CSM Târgu Jiu, a cărui secţie de atletism a fost înfiinţată recent, dar care are deja rezultate.

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: