Cojocaru: Nu s-a văzut o diferenţă mare între noi şi Rapid

Pandurii a debutat în noul sezon de Liga 2 cu un eşec, dar antrenorul Călin Cojocaru nu este foarte îngrijorat. Tehnicianul gorjenilor a declarat după meci că diferenţa dintre echipa s-a şi Rapid nu a fost mare, în ciuda faptului ca Pandurii nu a pregătit acest meci decât trei zile.

Rapid și Pandurii Târgu Jiu s-au întâlnit pe stadionul ”Regie” pentru meciul din etapa a doua din Liga 2. Pandurii au reuşit timp de aproximativ o jumătate de oră să ţină piept unei echipe destul de omogene şi cu jucători mai experimentaţi. După cinci minute de la deschiderea scorului de către gazde Pandurii a revenit şi a egalat, ţinând în şah alte 30 de minute Rapidul care a avut nevoie de un penalty pentru a se impune. Aşa cum spunea antrenorul gorjenilor, elevii săi au abordat meciul cu încredere și fără teamă, deşi aveau în faţă o echipă cu mari pretenţii şi mult mai puternică, şi au fost la un pas de o surpriză, dacă meciul s-ar fi încheiat la egalitate, aşa cum a arătat tabela cea mai mare parte a jocului. „Rapid este o echipă puternică, cu jucători de valoare, dar la acest meci nu s-a văzut o diferenţă mare între noi şi ei”, a constatat după meci antrenorul Cojocaru care a recunoscut că are o echipă în formare la care majoritatea fotbaliştilor au ajuns în ultima lună şi nu au avut suficient timp pentru a se integra.

Pandurii s-a aflat la primul meci al sezonului pentru că nu a jucat în prima etapă din cauza unor probleme legate de testarea pentru COVID-19. Soarta meciului din prima etapă, cu Metaloglobus, va fi decisă de Comisia de Disciplină a FRF care poate reprograma acest joc sau poate da câştig de cauză gazdelor.

Vizualizări: 290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: