Garcea, la primul titlu de campion naţional pentru CSM Târgu Jiu

Atletul gorjean de performanţă, Adrian Garcea, legitimat recent la nou înfiinţata secţie de atletism a CSM Târgu Jiu, a adus clubului primăriei primele medalii. Sportivul pregătit în prezent de antrenorul Ionuţ Bură a câştigat o medalie de aur şi una de bronz la Campionatele Naţionale de atletism în aer liber pentru seniori şi tineret de la Cluj.

Stadionul Cluj Arena a găzduit în week-end Campionatelle Naţionale de atletism în aer liber pentru seniori şi tineret, competiţie la care a participat şi atletul gorjean Adrian Garcea, sportiv format de antrenorul Ion Bură la CS Pandurii Târgu Jiu dar care are dublă legitimare şi pentru CSM Târgu Jiu, club cu care CS Pandurii a încheiat recent un protocol de colaborare.

Specializat în probele de 1500 de metri, unde are acum cinci medalii de aur numai în 2020, Garcea a reuşit să devină campion naţional chiar din prima zi a campionatelor în aer liber pentru seniori şi tineret sosind primul în proba de tineret de 1500 de metri, probă care a avut loc  pe pista stadionului Cluj Arena. Medalia de aur câştigată la Cluj devine a cincea din acest an pentru campionul gorjean care, cu această ocazie aduce clubului CSM Târgu Jiu şi primul titlu de campion din istoria scurtă a acestei noi entităţi sportive. Pregătindu-se pentru trecerea la seniorat, atletul a concurat şi la proba de seniori unde a reuşit să ia o medalie de bronz, tot la proba de 1500 de metri.

Adrian Garcea are din acest an dublă legitimare, la CS Pandurii Târgu Jiu şi CSM Târgu Jiu, acesta fiind felicitat oficial de cei de la CSM pe pagina clubului: „Felicitări Adrian Garcea pentru performanta deosebită, medaliat cu aur la 1500 metri! Ne bucurăm că faci parte din "Familia CSM Târgu Jiu". Felicitări antrenorilor Ionuț Bură și Ion Bură!”

Sportivul a fost descoperit şi format de antrenorul emerit Ion Bură, în prezent fiind antrenat de fostul atlet al clubului, şi el specialist în proba de 1500 de metri, Ionuţ Bură.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: