Pandurii n-au învins, dar au convins

Pandurii nu a reuşit să ia nici un punct din meciul cu Rapid, dar a convins suporterii că echipa arată mult mai bine în acest sezon. Prima repriză a meciului dintre Rapid și Pandurii a fost una echilibrată, ambele echipe reușind să marcheze câte un gol, iar pe final cei de la Rapid au avut nevoie de un penalty pentru a se impune.

Gazdele de la Rapid au deschis scorul prin Ștefan Pănoiu care a înscris din interiorul careului de 16 metri, printr-un șut puternic la colțul lung. Elevii lui Iencsi nu au rezistat în avantaj decât 5 minute pentru că Pandurii au insistat în atac şi au dat lovitura egalării prin golul lui Velcotă marcat, e adevărat, cu largul concurs al portarului Virgil Drăghia care a scăpat în poartă balonul trimis spre poartă de Velcotă. Acesta a scăpat de marcajul adversarilor și a trimis mingea cu capul, totuşi destul de slab, exact pe direcția lui Drăghia care a intervenit moale, iar mingea a intrat în poartă. Cu mult noroc şi cu ajutor de la arbitrii, Rapid s-a impus și în al doilea meci al sezonului din Liga 2, scor 2-1, după ce giuleştenii s-au bucurat în repriza a doua de un penalti controversat acordat la o cădere în careu a lui Ţîră, fostul pandur Hlistei fiind cel care a transformat penalti-ul din minutul 60. Dominaţi destul de des de cei de la Pandurii pe final de meci, rapidiştii puteau fi din nou egalaţi, elevii lui Călin Cojocaru având câteva ocazii de a egala din nou.

Chiar dacă nu au învins Rapid, jucătorii de la Pandurii au convins suporterii că vor putea avea un sezon mai bun şi că echipa s-a întărit. Mai ales că au avut circumstanţe atenuante la acest meci, ei antrenându-se doar de miercuri până vineri în săptămâna jocului cu Rapid din cauza izolării impuse de DSP după depistarea unui caz de COVID-19 printre jucători.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: