Slatina vine să ia puncte de la Târgu Jiu

Etapa a doua a Ligii 2 se va încheia marţi cu meciul de la Târgu Jiu dintre ACS Viitorul şi CSM Slatina. Ambele echipe vin după eşecuri în prima etapă, echipa lui Flavius Stoican pierzând meciul cu Rapid cu 1-3, deşi jocul gazdelor a fost unul destul de bun.

Ultimul meci al etapei din Liga 2 trebuia să se joace iniţial pe data de 9 septembrie, dar a fost devansat pentru marţi, 8 septembrie. Decizia a fost luată dintr-un motiv care privește clubul din Slatina, nou-promovat în Liga 2 în această vară, care va juca în etapa a treia pe teren propriu cu Rapid, partidă care va fi televizată și care va avea loc sâmbătă, 12 septembrie.

CSM Slatina vrea să repete prestația bună din prima etapă cu Dunărea Călărași, nu însă și scorul, a spus antrenorul Mihai Ianovschi, referitor la partida cu Viitorul: ”Îmi doresc ca echipa să aibă un joc bun, care să pornească de la nivelul primei etape. Dacă jocul din punct de vedere tehnico-tactic, dar şi ca intensitate, va fi la fel sau chiar peste cel cu Dunărea Călăraşi, atunci cu siguranţă vom reuşi să aducem puncte. Dorim să transformăm frustrarea de la meciul cu Dunărea Călăraşi într-un lucru pozitiv şi să reuşim să obţinem un rezultat bun, pentru că orice punct contează”.

CSM Slatina a pierdut destul de greu la Călăraşi, după un joc foarte bun, şi un gol primit pe final de meci. La fel ca oaspeţii de marţi, şi cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu vin după un joc bun cu Rapid (1-3), în prima etapă, dar pierdut la un scor care nu a arătat realitatea de pe teren.

Antrenorul Flavius Stoican, aflat etapa trecută la debutul său la noua echipă, a avut acum mai mult timp să îşi cunoască jucătorii pe care i-a preluat chiar înaintea meciului cu Rapid.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: