Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Garda Financiară Gorj a înăsprit controalele

Garda Financiară Gorj a efectuat în primul trimestru al acestui an cu 43% mai multe controale faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În primele trei luni ale acestui an comisarii Gărzii Financiare Gorj au efectuat 388 de controale, cu 116 mai multe. Ca atare şi numărul amenzilor aplicate a fost mai mare. În total au fost aplicate 136 de amenzi în sumă totală de 268.200 lei. Tot în primul trimestru al anului în curs au fost suspendate 23 de unităţi iar alţi 47 de agenţi economici din judeţ au fost sesizaţi penal. „Pentru aceste sesizări penale s-a estimat un prejudiciu  în sumă de 5.583.820 lei, fiind vizate în principal zonele şi domeniile cu grad ridicat de risc în ceea ce priveşte evaziunea şi frauda fiscală precum: comerţul în pieţe, târguri şi în centrele comerciale, morăritul şi panificaţia, colectarea, gestionarea şi valorificarea deşeurilor reciclabile, construcţiile şi materialele de construcţii. Se observă înregistrarea de creşteri atât cantitative cât şi calitative la indicatorii relevanţi, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Precizez că aceste rezultate au fost obţinute cu un număr relativ redus de comisari”, a declarat Gigel Capotă, comisar şef Garda Financiară Gorj.

Cele mai multe sesizări penale au fost făcute agenţilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ de tip en-gross şi en-detail , fiind întocmite un număr de 21 de sesizări, din care şapte în pieţe agroalimentare.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: