Tânărul ţintuit pe un stâlp electric a murit

Tânărul de 20 de ani din Arcani, care a agonizat timp de opt ore agăţat pe stâlpul de înaltă tensiune, a decedat. Chinuit de rănile cu care s-a ales după ce a fost electrocutat acesta şi-a dat ultima suflare la Spitalul din Craiova.

Petre Antoce nu a mai făcut faţă durerilor pricinuite de rănile produse în urma contactului cu firele de înaltă tensiune care i-a sfâşiat ambele mâini, iar piciorul i-a fost rupt după ce a rămas captiv în scheletul metalic de prindere a cablurilor de curent. Nici nu ajunsese bine la Spitalul numărul 1 de la Craiova, unde urma să-i fie amputate ambele braţe, că şi-a dat ultima suflare. Vestea decesului o dă chiar primarul din Arcani, Vasile Popescu, cel care l-a sprijinit pe tânăr după ce a rămas fără casă, fiind alungat de tatăl vitreg, găzduindu-l într-o cameră situată într-un bloc de lângă Primăria Arcani. “Pe la 10-11 a murit în spital la Craiova. De ce s-a urcat el pe stâlp, nu ştie nimeni, o fi vrut să ia ceva de acolo, ceva metal, n-o fi vrut, cine mai poate spune de ce s-a urcat”, a declarat Vasile Popescu, primarul din Arcani.  

Înmormântat de primărie

Dat fiind faptul că situaţia financiară a tânărului era una precară, reprezentanţii primăriei au luat hotărârea să plătească toate cheltuielile pentru ca Petre Antoce să fie înmormântat creştineşte. Azi primarul din localitate va trimite o maşină la morga Spitalului din Craiova  pentru a ridica trupul neînsufleţit al tânărului. „O să îl luăm de la Craiova şi o să îl înmormântăm la Arcani, pentru că aici a copilărit. Vom trimite o maşină ca să îl ia, cheltuielile le vom suporta noi pentru că nu are pe nimeni, doar un tată vitreg care mai are un copil al lui şi nu vrea să audă de aşa ceva”, a mai spus Vasile Popescu. 

Scopul pentru care s-a urcat tânărul pe stâlpul de înaltă tensiune va rămâne un mister. Singura explicaţie este cea dată de poliţişti, aceea că certurile în contradictoriu pe care le-a avut cu tatăl vitreg l-au făcut să recurgă la acest gest, încercând să se sinucidă. 

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: