Găsită în şoc hipotermic pe un câmp din Târgu Jiu

O tânără în vârstă de 24 de ani din municipiul Târgu Jiu a ajuns la spital în şoc hipotermic, asta după ce a zăcut ore în şir pe un câmp de la periferia municipiului. Mândra Gabor este cunoscută ca având probleme psihice. Există suspiciuni că tânăra ar fi fost victima unei agresiuni sexuale după care a fost abandonată lângă un canal. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz.

Tânăra de etnie romă a fost găsită pe câmp miercuri la primele ore ale dimineţii de către un localnic care îşi căuta caii. Era ghemuită pe marginea canalului care trece prin spatele unui depozit de agregate din zona Artego. Pentru că era îmbrăcată sumar, cu o cămaşă şi o pereche de pantaloni în contextul în care temperaturile de afară sunt scăzute, aceasta a suferit un şoc hipotermic. Localnicul care a găsit-o pe câmp a fost cel care a alertat oamenii legii. Fata a fost transportată de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri medicale. Legiştii urmează să stabilească dacă a fost victima unei agresiuni sexuale. "A fost adusă o fată care a fost găsită la periferia oraşului pe un teren viran. A fost adusă într-o stare hipotermică. Se fac investigaţii medicale să vadă despre ce este vorba şi se fac şi investigaţii de către organele de anchetă, Poliţie, Parchet, pentru a afla dacă a fost ceva dubios cu această fată", a declarat Gheorghe Stanciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.  

Poliţiştii spun că, la o primă examinare, tânăra nu prezenta urme de violenţă. "În continuare poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor acestui eveniment", a spus Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. Tânăra ar mai fi fost şi în urmă cu 2 ani victimă a unui viol.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: