Ridicat de Poliţia Locală pentru că pipăia femeile

Un bărbat de 31 de ani, care cerşea în complexul comercial Rodna din Târgu Jiu, a fost condus joi după-amiază la secţia Poliţiei Locale, asta după ce a fost surprins în timp ce pipăia femeile care urcau cu scara rulantă. Bărbatul cerşeşte pentru a-şi cumpăra băutură. Acesta este din Sibiu şi doarme prin scările de bloc din Tg Jiu.

Îmbuibat de aburii alcoolului, Marius Turcea s-a postat joi lângă scara rulantă a complexului Rodna şi pipăia doamnele şi domnişoarele care foloseau scara rulantă pentru a urca la etaj. Un polițist local, care răspundea de zonă, l-a observat și l-a ridicat de acolo, conducându-l ulterior la secția de poliție pentru identificare. Polițiștii spun că nu este prima dată când au de-a face cu acesta. Oamenii legii spun că nu au ce să îi facă și că cel mult îl pot amenda pentru astfel de fărădelegi. "În momentul în care executam serviciul de patrulare l-am depistat pe acesta cum, la persoanele de sex feminin care urcau scările Complexului Comercial Rodna, le punea mâna pe zona intimă. Momentan va fi condus la secţie pentru identificare. Va fi sancţionat conform legii pentru săvârşirea de acte vulgare şi gesturi obscene în public. Dânsul a mai fost sancţionat de nenumărate ori, dar deocamdată atât ne permite legea, să aplicăm o măsură contravenţională", a spus poliţistul local Constantin Cristian Ciuhu.

Marius Turcea spune că îşi petrece veacul de mult timp prin Târgu Jiu, deşi el este dintr-o comună din județul Sibiu, și aici nu are o locuință stabilă, dormind în scările de bloc. Acesta spune că are și prieteni în Târgu Jiu. "Le-am pus mâna pe zona intimă, aici, în complex Rodna. N-a fost prima dată. Femeile nu aveau tupeu să se ia de mine. Băutura mi-a luat minţile. Cerşesc ca să-mi iau băutură. Mă mai ajută și prietenii pe care îi am în zona CAM şi 9 Mai", a spus acesta, cu greu, dat fiind faptul că se afla sub influenţa alcoolului.  

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: