Gata cu amicalele, să înceapă treaba

Pandurii a terminat amicalele din această vară cu un bilanţ pozitiv. Oamenii lui Pustai au învins de 4 ori, au făcut un egal şi au pierdut cel mai tare test al verii, cu ruşii de la Kuban Krasnodar.

Gorjenii au jucat ultimul amical miercuri seara la Gyor. La capătul a 90 de minute trupa lui Pustai s-a impus cu 1-0. S-au mai jucat 30 de minute pentru a vedea rezervele la lucru iar acest mini joc a fost câştigat de Gyor cu 2-0.

Partea amicală a trecut

Pandurii au stat în Austria 10 zile. Pustai i-a muncit fizic pe elevii săi, dar, spre deosebire de stagiul de la Sibiu, i-a şi văzut la lucru în amicale. Primul test a fost cu ruşii de la Amkar Perm, locul 11 în ultima ediţie de campionat. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2. A urmat apoi amicalul cu divizionara secundă First Vienna şi prima victorie pentru gorjeni, 1-0. Aceştia au disputat şi două teste într-o singură zi. O parte din jucători au câştigat cu 1-0 disputa cu Săgeata Năvodari iar ceilalţi s-au impus cu 2-0 în faţa ungurilor de prima ligă de la Kaposvar. Ultimele teste au fost şi cele mai grele. Ruşii lui Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar, au făcut instrucţie cu pandurii pe care i-au bătut cu 4-0! Un semnal de alarmă în privinţa echipelor care o aşteaptă pe pandurii într-un eventual tur 3 preliminar al Europa League. Ultimul amical a fost disputat în Ungaria la Gyor iar oamenii lui Pustai s-au impus cu 1-0 la finalul celor 90 de minute care contau. Matulevicius a marcat unicul gol şi a arătat în amicale că rămâne principala gură de foc a pandurilor în ciuda sosirii golgeterului din Muntenegru, Adrovic.

„Exceptând meciul cu Kuban unde diferenţa de valoare şi de nivel de pregătire, pentru că ei erau aproape de începutul sezonului, a fost evidentă, în rest am făcut meciuri bune.”                  Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: