Gavrilă Pop, schimbat din fruntea MedservMin. Cine vrea să-i ia locul!

Gavrilă Pop și-a dat demisia din fruntea MedservMin, societatea care asigură serviciile medicale pentru salariații CE Oltenia, însă și compania i-a încetat detașarea pe acest post. Pop a revenit pe funcția de la compania energetică, pe care o ocupa înainte de a prelua cârmele MedservMin, iar la conducerea unității a rămas contabilul șef. Urmează ca CE Oltenia să numească un alt șef la prestatorul de servicii și nu puțini sunt cei care vor să ocupe acest post. Cu toții sunt politicieni!

Gavrilă Pop nu mai conduce MedservMin de circa o săptămână. După doi ani în fruntea societății prestatoare de servicii medicale, CE Oltenia i-a întrerupt detașarea. Pop a revenit ca economist în cadrul Direcției Strategie Dezvoltare, acolo unde a lucrat și înainte de a fi uns director la MedservMin. Însă nici aici nu va sta mult, asta pentru că va fi disponibilizat, îndeplinind criteriile de prepensionare. Gavrilă Pop spune că îi convine conjunctura. „Îndeplinind criteriile de pensionare anul viitor, eram prins în planul de disponibilizare. Și atunci nu mi s-a mai prelungit detașarea pentru că în două săptămâni vor da preavizele. Intru pe program și la anul intru la pensie pentru că am 43 de ani de contribuție”, a declarat Gavrilă Pop.

Lupte politice pentru postul lui Pop

MedservMin este condusă în acest moment de contabilul șef, Dan Viașu. Acesta a primit mandat până la numirea de către administrația CE Oltenia a noului director. Eftimie Popescu, consilier local ALDE la Bumbești Jiu, ar fi în cărți pentru a fi uns director la MedservMin. Și Ilie Fuiorea, fostul viceprimar de la Peștișani, ar umbla să fie pus director la prestatorul de servicii medicale. Inclusiv despre social-democratul Marius Vlaicu se vorbește că ar vrea postul lui Pop.    

Vizualizări: 1,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: