Gerar doar cu numele. Anunțul meteorologilor pentru prima lună din 2023

Administrația Națională de Meteorologie
a emis prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale până pe 6 februarie, iar precipitațiile vor fi reduse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat că în zona montană vor fi ninsori și se va depune strat de zăpadă: „Acestea sunt asociate și cu intensificări ale vântului, care pot depăși la rafală 70-90 de kilometri pe oră, în timp ce în restul țării, în zonele joase de relief, mai ales, vorbim de temperaturi ce caracterizează o vreme mai caldă".

Săptămâna 16 – 23 ianuarie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 23 – 30 ianuarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 30 ianuarie – 6 februarie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Vizualizări: 1,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: