Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ghiozdane complet echipate pentru elevii din Târgu Jiu

Elevii din municipiul Târgu Jiu, cu posibilități materiale precare, vor primi un sprijin din partea primăriei. Este vorba despre un ghiozdan complet echipat pentru școală. Acțiunea face parte din campania „Început de an școlar”.

În total, 200 de copii vor primi ghiozdanele echipate corespunzător, pe categorii de vârstă, la începutul anului școlar viitor. 

„Valoarea totală a pachetelor cu rechizite este de aproximativ 48.000 de lei cu TVA. Cererile pentru acordarea rechizitelor școlare vor putea fi depuse până la data de 2 august 2022, la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, din Strada Oltețului, Nr. 5.Ghiozdanele cu rechizite vor fi distribuite în data de 28 august 2022", au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu, prin intermediul unui comunicat de presă.

Acțiunea „Început de an școlar” este deja o tradiție în municipiul Târgu Jiu.

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: