Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar din Gorj: Modernizăm comuna din temelii!

Sume importante obținute de autoritățile din comuna Dănești pentru a moderniza localitatea. Au fost aprobate proiecte de investiții în valoare de circa trei milioane de euro prin Programul de Investiții Anghel Saligny. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea drumurilor comunale.

"Comuna Dănești a primit prin programul Anghel Saligny 150 de miliarde lei vechi, echivalentul a 3 milioane de euro, bani cu care vor fi modernizate toate drumurile comunale și sătești rămase neasfaltate în comuna noastră. Precizăm că este cea mai mare sumă de bani din istoria comunei Dănești primita pentru a finanta proiecte. 

În perioada imediat următoare, vom întreprinde toate demersurile necesare, astfel încât lucrările de modernizare a drumurilor să demareze cât mai repede", este mesajul primarului din Dănești, Mădălin Paliță. 

Vizualizări: 6,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: