Alain Delon este îndrăgostit la 85 de ani

Actorul francez Alain Delon este îndrăgostit la cei 85 de ani ai săi. Acesta a vorbit despre noua lui iubită, Hiromi, care i-a fost alături după atacul cerebral suferit de vedeta franceză.

Actorul Alain Delon reprezintă un capitol vast în istoria cinematografiei franceze și legenda lui continuă să se scrie.

Actorul a dezvăluit, pentru revista Paris Match, că este din nou îndrăgostit și a povestit puțin despre Hiromi, femeia din centrul vieții sale. Delon a povestit pentru celebra publicație săptămânala pariziană detalii despre viața lui de după atacul cerebral pe care l-a avut. Doar că actorul care va împlini 86 de ani în noiembrie, deși cu o viață amoroasă prolifică, rămâne același personaj foarte modest și discret. Așa că, despre femeia vieții lui din această perioadă nu a spus mare lucru în afară de un prenume și câteva vorbe de mulțumire. „Iubita mea este japoneză, se numește Hiromi și a fost lângă mine pe parcursul convalescenței,‟ s-a rezumat să spună actorul. Hiromi este cea care l-a ajutat după tragedia de acum doi ani, care l-ar fi putut costa viața.

Delon a spus despre acea experiență că nu îşi aminteşte foarte multe: „M-am simțit rău și am fost dus cu ambulanța la spital. Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat sau care a fost cauza. Am aflat după că avusesem un accident vascular cerebral. Recuperarea mea nu este nimic extraordinar, o mulțime de oameni se recuperează după un atac cerebral. Am făcut-o pentru că am simțit-o, am vrut.‟

Delon a reușit să se recupereze din ceea ce părea a fi o situație fără ieșire şi spune că a avut voinţă: „M-am confruntat cu o mulțime de probleme în viață, dar niciodată cu una ca aceasta. Recunosc că nu am o soluție pentru cei care trec prin așa ceva. Cu forță și voință m-am recuperat fizic și datorez asta în primul rând naturii mele, felului meu de a fi‟.

Jurnalistul de la Paris Match s-a declarat surprins să-l vadă mergând în grădina proprietății sale elvețiene din Douchy, ştiut fiind că persoanele care suferă astfel de accidente vasculare se recuperează foarte greu sau deloc.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: