Gicu Grozav, marcator împotriva Pandurilor

Curtat de mai multe formații din Liga I, în principal de Dinamo și CS Universitatea Craiova, Gicu Grozav a marcat, ieri, în amicalul întrerupt din cauza furtunii contra Pandurii Târgu Jiu.

În așteptarea unei oferte pe care să o agreeze, Grozav se antrenează cu echipa din orașul său natal, Unirea Alba Iulia, formație aflată în Liga a III-a. Grozav are 20 de prezențe în tricoul Naționalei mari a României, pentru care a marcat și trei goluri. Cea mai importantă reușită sub tricolor a fost cea din victoria contra Turciei din preliminariile pentru Cupa Mondială 2014, 1-0 la Istanbul. 

La nivel de cluburi, Grozav a avut cel mai bun sezon al lui la Petrolul, în ediția 2012-2013. La finalul acestuia, Grozav a fost transferat la Terek Groznîi, pentru suma de 2,5 milioane de euro. În Rusia, însă, cariera alba-iulianului a stagnat. Cu toate astea, Grozav a revenit recent la Națională, în mandatul Daum, decizia neamțului fiind însă criticată de majoritatea presei sportive.

Revenire după șapte ani

Pentru Grozav a fost primul meci după şapte ani în tricoul echipei de suflet. Acesta a marcat golul dat pentru Unirea Alba Iulia cu o tumbă îndelung aplaudată de spectatori. Grozav a marcat din pasa unui alt fost jucător din Liga I, Ciprian Selagea, căpitanul Unirii, iar Vlad Bujor a egalat pentru gorjeni.

Circa 700 de spectatori au asistat la partida de la Alba Iulia, întreruptă însă în minutul 73 din cauza ploii şi vântului puternic. Antrenorul gorjenilor, Mihai Teja, a deplasat la acest meci o serie de jucători aflaţi în probe sau care au evoluat mai puţin la primul amical al verii, cu ACSO Filiaşi, disputat la mijlocul săptămânii la Târgu Jiu.

În prima parte a meciului au intrat pe teren Stanca, Ciobanu, Lung, Zaina, Petrescu, Rotaru, Vasilescu, Trifu, Cocârlă, Şendroiu şi Bujor, iar în repriza a doua au evoluat: Daniel Popescu, Ghidurea, Georgescu, Celea, Vodă, Pîrvulescu, Dănăricu, Cioiu, Gianimu, Dodoi şi Mărgărit.

Vizualizări: 1,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: