S-au vândut toate biletele la Craiova - Milan

Dar Pandurul are o surpriză pentru voi: vă vom oferi 10 bilete cadou la marele meci de joia viitoare de la Severin (detalii începând de luni). 

Toate cele 18.000 de bilete puse în vânzare la Craiova pentru meciul cu Milan s-au vândut, în nici două zile de la punerea lor la dispoziția publicului larg. Marți, clubul CS Universitatea vânduse bilete doar pentru abonații actuali, iar de miercuri acestea au fost oferite ”la liber”. 

Toate au fost epuizate joi seara, deja apărând pe site-urile de anunțuri mai multe oferte de bilete care se vând chiar și la dublul prețului oficial, de către bișnițari. 

Aproximativ 1500 de bilete au fost păstrate pentru a fi vândute, începând de mâine, la Severin. Organizatorii au decis însă ca acestea să fie disponibile doar la pachet cu un bilet la meciul Universitatea - Concordia Chiajna, care se va disputa sâmbătă seara, tot la Severin. Asta pentru că, cuprinși de febra meciului cu AC Milan, suporterii aproape că uitaseră că mai e programat un meci de campionat până atunci. 

Craiova a fost foarte activă pe piața transferurilor până acum, reușind deja șase achiziții de marcă: portarul Mitrovic, fundașii Spahia și Tiago, mijlocașii Mitriță și Bărbuț și vârful (care a făcut senzație și la Pandurii) Mihai Roman. Mai mult decât atât, câteva surse din zona clubului oltean vehiculează că astăzi s-ar putea realiza un nou transfer spectaculos: vârful ivorian Tiémoko Konaté, dorit și de FCSB recent, ar putea ajunge în Bănie. Atacantul care acum joacă pentru Sparta Praga este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 750.000 de euro. 

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: