Pandurii, optimiști înainte de procesul de la TAS

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu sunt optimiști înaintea procesului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Deși încă nu s-a stabilit data procesului, Marin Condescu este convins că gruparea de fotbal de la Târgu Jiu va avea de câștigat, oricare ar fi deznodământul acestui demers.

Pandurii Târgu Jiu a contestat la TAS faptul că gruparea de fotbal a fost penalizată cu trei puncte după ce a ieşit de pe teren în partida de la Târgu Mureş, cu ASA. „Lucrurile vor fi clare prin răspunsul de la TAS. În oricare dintre variante, noi nu pierdem. Cel puțin nu financiar. Procesul este unul de câștigat. Eu vă spuneam, la fiecare conferință de presă, că este încă un punct în plus. N-am avut noroc să fim judecați. Cred că și Federația Română de Fotbal a avut interesul să ducă spre sfârșitul campionatului. Nici din Divizia B nu este rău”, a declarat Marin Condescu, principalul creditor al echipei de fotbal.

Teja nu a semnat cu Pandurii

Antrenorul Mihai Teja nu se grăbește să semneze cu Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul vrea să analizeze contractul împreună cu avocații săi, după care va lua o hotărâre. Până atunci, Teja a intrat în pâine. A adus câțiva sportivi tineri la Târgu Jiu și a susținut, alături de Pandurii, primul amical. Fotbaliștii mai au încă trei meciuri de verificare programate până la primul meci din Divizia B.

Tehnicianul Mihai Teja a venit la Târgu Jiu să promoveze, a declarat Marin Condescu: „Teja semnează oricând. Nu sunt probleme. Trebuie să fie contractul clar din toate punctele de vedere. E un contract tip, care e prea complicat. Observăm de multe ori că ne spune administratorul judiciar că am depășit nu știu ce fond și așa mai departe. Din punctul acesta de vedere, e foarte bine. Să-l studieze și avocații lui. Când va fi convins că nu mai este nimic de contestat, va fi semnat. Întotdeauna, în partea scrisă, sunt multe de contestat. El a venit aici pentru promovare”.

Vizualizări: 1,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: