Cristina Cilibiu, noul prefect al județului Gorj

S-a produs schimbarea care se vehicula: prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu a fost schimbat din funcție. În locul lui, în ședința de Guvern, a fost numită în funcție Cristina Cilibiu. 

Aceasta a demisionat recent din funcția de primar al orașului Turceni, motivând că vrea sa se dedice mai mult familiei.

"Este o onoare pentru mine să fiu propusă pentru această funcție și aș vrea să le mulțumesc pentru încrederea acordată premierului Nicolae Ciucă, ministrului Lucian Bode, președintelui interimar al PNL Gorj, Gigel Știrbu, dar și celor care m-au încurajat să fac acest pas. Am plecat (n. red. de la conducerea primăriei) având convingerea că o să am ocazia să mă implic într-un proiect nou pentru județul Gorj. Recunosc că nu mă așteptam să apară această propunere", a afirmat noul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu pentru Știrile Gorjului. 

Se întoarce în PNL

Cilibiu a afirmat că se va întoarce în Partidul Național Liberal și că așteaptă ca același lucru să-l facă și Ion Iordache. Despre acesta din urmă, se știe faptul că a susținut-o pe Cristina Cilibiu pe tot parcursul ei politic și administrativ.

"Mă întorc în PNL Gorj, am relații foarte bune cu toți colegii liberali, am ținut legătura cu majoritatea lor și îmi doresc să fiu factorul de echilibru în organizația PNL Gorj.(...) Senatorul Ion Iordache este un om de dreapta prin definiție! Îmi doresc să revină în PNL și să facem echipă, să aducem oameni din afara partidului și să-i capacităm pe cei din interior în așa fel încât să putem câștiga orice alegeri", a mai afirmat Cilibiu. 

Vizualizări: 5,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: