Craiova a ieşit din cupă, dar rămâne în lupta pentru titlu

Universitatea Craiova rămâne cu lupta la titlu după eşecul  suferit  la  Iaşi şi eliminarea surprinzătoare din Cupa României.  Poli Iași a învins-o pe Craiova, scor 3-2, și s-a calificat în semifinalele Cupei României. Dinamo și Sepsi sunt celelalte echipe calificate în semifinalele Cupei, iar joi  se va disputa ultimul joc din „sferturi”: Hermannstadt – FCSB.

Poli Iași a obținut o calificare spectaculoasă în semifinale în faţa  favoritei Universitatea  Craiova, după un meci decis în prelungiri. Craiova a fost condusă la pauză cu 2-0, dubla lui Nistor a repus egalitatea pe tabelă chiar în minutul 90, dar Breeveld a dat lovitura chiar cu câteva secunde înainte de fluierul final şi a scos  Craiova din cupă.

„Am făcut o primă repriză modestă, repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Așa este fotbalul. Ne-a taxat. Ne-am relaxat. În seara asta am plătit în cash. Avem 24 de jucători. La cei care apelăm, cu siguranță pot învinge orice echipă din România. E rău că am pierdut în seara asta, am revenit de la 2-0. Adversarii nu au contat pe faza de atac în a doua repriză”, a declarat Papură după meci.

Pentru Craiova urmează derby-ul cu FCSB, iar Corneliu Papură a spus că  așteaptă ca jucătorii să se revanșeze cu rivala din Liga 1.

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: