Cotolan  şi  Opriţa  revin la meciul  cu FC Argeş

Pandurii  Târgu Jiu va susţine sâmbătă cel de-al treilea meci consecutiv pe terenul de la Târgu Jiu în acest an, urmând să  joace cu Campionii FC Argeş. Antrenorul Călin Cojocaru va putea miza la acest meci pe doi dintre  fotbaliştii suspendaţi etapa trecută, Nicolae Cotolan şi Alexandru Opriţa. 

Pandurii Târgu Jiu continuă să evolueze în Liga 2  şi va avea de  susţinut meciuri dificile în următoarea perioadă. Primul dintre  acestea va fi programat în week-end în faţa  uneia dintre echipele  care  are ca obiectiv promovarea în primul eşalon.  Campionii FC Argeş  este echipa  la care au fost cedaţi în fiecare  an jucători de  la Pandurii, acolo evoluând  fostul  căpitan al  gorjenilor, Denis Brânzan dar  şi fostul golgheter  Andrei Blejdea.  Ultimul  ajuns la  FC Argeş din tabăra  pandurilor este Ovidiu Rasoveanu, fost junior de la Pandurii, promovat în ultimele două sezoane la  prima echipă.

Pandurii va aborda meciul de sâmbătă cu ceva mai puţine probleme de  lot,  având în vedere că revin după suspendările primite Cotolan şi Opriţa. Astfel, este posibil ca în poarta gorjenilor  să apară o schimbare,  locul  juniorului de 16 ani Krupenschi urmând  să fie luat de Alexandru Opriţa. Antrenorul Călin  Cojocaru a spus  că nu are ce să  îi  reproşeze tânărului portar care a luat opt goluri în  două etape,  având reproşuri pentru apărare în general.  „Nu vreau să reproşez nimic juniorului Krupenschi . Am fost foarte dezorganizaţi pe faza defensivă. Aştept altceva de la ei. De săptămâna viitoare, vreau să am în vestiar doar războinici, care aleargă şi dau totul pe teren, nu plângăcioşi care cauză scuze. Eu zic că am în lot jucători tineri, de viitor. Chiar dacă acum pică pe final de meci, vor creşte treptat-treptat. Etapa viitoare, cu FC Argeş, vor reveni şi Cotolan şi portarul Opriţa. Sper să-l recuperăm şi pe Trancă până atunci. S-a accidentat destul de rău în minutul 20”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru după  ultimul  meci  pierdut de Pandurii în deplasare, dar jucat pe stadionul din Târgu Jiu.

Gorjenii primesc sâmbătă vizita uneia  dintre formaţiile de  top din Liga 2, Campionii FC Argeş,  meciul fiind programat după-amiază, de la ora 17:00.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: