Gilortul a pierdut turul barajului cu Strehaia, dar suporterii au câştigat

Campioana judeţului Gorj a pornit cu stângul la barajul de promovare în Liga 3, fiind învinsă în meciul tur de CS Strehaia, scor 2-1. Gilortul nu s-a impus pe teren, dar în tribune suporterii veniţi de la Cărbuneşti au câştigat disputa cu galeria gazdelor din Strehaia.

Gilortul nu a reuşit să înscrie la Strehaia, în meciul tur al barajului de promovare în Liga 3, chiar dacă scorul a fost 2-1. Gazdele au înscris de două ori în poarta Gilortului şi o dată în propria poartă.

Gilortul  a fost condusă la Strehaia din primele minute, după ce gazdele au beneficiat de un penalti în minutul 13, iar la pauză scorul a fost 1-0.  Deşi prima repriză a fost echilibrată, elevii lui Tavi Iordache nu au găsit drumul spre gol, iar din minutul 51 gazdele şi-au mărit avantajul la 2-0. Tot gazdele au şi redus din avantaj în minutul 61, când au înscris din nou, dar în propria poartă. Acest gol poate fi un mare avantaj pentru Gilortul în returul care este programat la Cărbuneşti pe data de 22 iunie.

Chiar dacă nu s-au impus pe teren, campionii Gorjului au dominat lupta din tribune, acolo unde peste 150 de susținători ai Gilortului s-au manifestat zgomotos şi foarte colorat, fiind dotaţi cu fumigene colorate şi steaguri. După modelul marilor galerii, aceştia au transmis mesaje de încurajare echipei prin tricourile speciale purtate. Chiar dacă s-au înghesuit sâmbătă în tribunele arenei mehedințene pentru a-și încuraja favoriții, membrii galeriei inimoase a celor din Cărbuneşti şi-au încurajat sportiv favoriţii şi au dominat fondul sonor pe parcursul întregii dispute, la final aplaudând cu sportivitate atât favoriții, cât și învingătorii. După cum au informat deja, chiar de la finalul partidei de la Strehaia, cei din galeria Gilortului intenționează să prezinte o coregrafie spectaculoasă şi la meciul retur de la Cărbuneşti unde speră să sărbătorească promovarea în Liga 3.

Campioana din Mehedinţi, CS Strehaia, a ocupat în ultimele șase sezoane din Liga a IV-a Mehedinți locuri fruntaşe, reuşind să ia titlul şi cu doi ani în urmă, dar fără să poată promova. În anul 2017 a susținut meciurile de baraj în compania campioanei din Teleorman, Voința Saelele (actuala Turris-Oltul Turnu Măgurele, proaspăt promovată în Liga a II-a), fiind învinsă de două ori 2-4 la Strehaia și 0-8 la Turnu Măgurele.

Returul barajului va avea loc peste o săptămână, sâmbătă 22 iunie, începând cu ora 17:30, la Târgu Cărbunești, pe Stadionul „Cristinel Răducan”.

Galerie foto




Vizualizări: 1,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: