Eugen Pîrvulescu a revenit în Liga 1, la Clinceni

Fost președinte la Pandurii Târgu Jiu când echipa a evoluat în Liga 1, Eugen Pîrvulescu a revenit în Liga 1 ca președinte executiv al nou promovatei Academica Clinceni. Clubul susținut de Gigi Becali sezonul trecut a anunţat numirea în funcţia de preşedinte a oficialului care a mai ocupat o funcţie similară la Pandurii, atunci când echipa a evoluat în grupele Europa League.

Noul preşedinte al nou-promovatei Academica Clinceni îl va avea sub comandă pe fiul său, fotbalistului Paul Pîrvulescu (30 de ani), cel care a mai evoluat la cluburi precum FCSB, Viitorul sau ASA Tg. Mureş. Acesta este de fapt căsătorit cu fiica preotului din Clinceni, Ana Gheorghe, sora solistei pop Elena Gheorghe, cei doi locuind la Clinceni.

Noul preşedinte al echipei antrenate de Ilie Poenaru are obiective îndrăzneţe pentru Clinceni, în ciuda faptului că echipa se află la primul sezon din istorie în primul eşalon. "Este un moment important. Mă bucur că revin după trei ani în fotbal. Nu am fost departe de sport, prin funcţia pe care am ocupat-o la CSM Mediaş. Dar acum sunt din nou în fotbal. Sper să facem o treabă bună şi să ne îndeplinim obiectivele”, a precizat Pîrvulescu pentru site-ul oficial al echipei din Clinceni, adăugând că își dorește o clasare în primele zece formații din Liga I: „Pentru o echipă nou promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi ţintim mai sus, la o clasare în primele zece. Cunosc ambiţia şi dorinţa antrenorilor, jucătorilor şi staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reuşit o performanţă extrordinară prin promovarea din Liga 2. Sperăm să avem, împreună, un sezon bun".

Eugen Pârvulescu a fost arbitru divizionar A, iar după retragerea din arbitraj a fost conducător la trei formații, Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj Napoca. La Pandurii, primul club de Liga 1 pe care l-a condus, s-a aflat la conducerea clubului în trei mandate, fiind preşedinte atunci când Pandurii evolua în grupele Europa League, în 2013.

Academica Clinceni a încheiat pe locul secund sezonul din Liga 2, cu 87 de puncte, obţinând astfel calificarea în premieră în Liga 1.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: