Gilortul Cărbunești a făcut cadou trei puncte Filiașiului

Gilortul Cărbunești a pornit cu stângul în play-off fiind învinsă, vineri, la limită de CSO Filiași. Gazdele partidei s-au impus cu scorul de 1-0 după ce Gilortul a ratat cât pentru două meciuri, chiar și o lovitură de la 11 metri.

Partida dintre ACSO Filiași și Gilortul a debutat cu gazdele în atac, după ce echipa din Filiași și-a creat și câteva ocazii de poartă. După jumătatea primei reprize gorjenii au echilibrat jocul și și-au trecut în cont două ocazii mari de gol.

După pauză, echipa pregătită de Mario Găman a dat tonul și a fost aproape de gol prin Săulescu, Gîlcescu, Dogaru și Bucur. „Partida curge în favoarea băieților noștri care, după modul de desfășurare a ostilităților, nu aveau cum să plece învinși de pe terenul viceliderei. În minul 73 apare prima „fisură” în jocul defensivei Gilortului și Robert Eshun, intrat de doar două minute, „taxează” eroarea apărătorilor noștri și reușește unicul gol al partidei. Gilortul speră și joacă, continuă dominarea, Marica este faultat în careu, dar Bogdan Dănăricu (84') ratează de la punctul cu var și risipește speranțele jucătorilor noștri care erau îndreptățiți să plece cu cel puțin un punct de la Filiași”, au scris cei de la Gilortul în cronica acestui meci care putea să fie prima victorie a play-off-ului pentru gorjeni dar, din cauza ratărilor, nu a fost nici măcar un egal.

Pentru Gilortul urmează partida cu Viitorul Șimian din cadrul etapei cu numărul 2, sâmbătă, 8 aprilie, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu-Severin.

Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: