CSM Târgu Jiu, la primul rezultat de egalitate în Liga Florilor

CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 22-22, meciul disputat, pe teren propriu, contra formaţiei HC Zalău. Meciul a contat pentru etapa a-20-a din Liga Florilor şi a fost primul rezultat de egalitate înregistrat de CSM Târgu Jiu în Liga Florilor.

 Fără Angela Puşcaş, nerefăcută după accidentarea suferită la lotul naţional, CSM Târgu Jiu a început mai greu partida cu Zalău, o echipă cu cuţitul la os, care a venit decisă să îşi joace şansa de a rămâne în zona locurilor de baraj.  

Meciul s-a terminat însă egal, scor 22-22 iar în urma acestui rezultat, dar şi a celorlalte înregistrate în această rundă, CSM Târgu Jiu a acumulat 22 de puncte, a urcat pe locul 9 în clasament şi a făcut un nou pas mare spre evitarea locurilor de baraj, în timp ce HC Zalău a cobărât pe 15, penultimul loc în clasament, retrogradabil.

Din tabăra gorjeană s-a remarcat coordonatorul de joc, Alexandra Gavrilă, care a marcat 5 goluri, dar şi interul croat, Katarina Pavlovic, tot cu 5 goluri marcate. Andreea Chiricuţă a reuşit 3 goluri. Pivotul Ana Ciolan a terminat meciul cu 3 goluri. Florenţa Ilie a marcat 2 goluri contra Zalăului, în timp ce Ira Zinatullina, Sabine Klimek, Mirabela Coteţ şi Oana Bucă au marcate fiecare câte 1 gol, conform statisticii prezentate de csmtargujiu.ro.

La final de meci antrenorul Liviu Andrieş a făcut o analiză a jocului echipei sale. Chiar dacă a fost uşor nemulţumit de evoluţia fetelor sale în meciul contra Zalăului, punctul câştigat a dus echipa gorjeană pe locul 9. CSM Târgu Jiu este tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului din acest sezon, menţinerea în Liga Florilor fără meciuri de baraj. Pauza din Liga Florilor vine la timp pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş, care va avea timp să se refacă pentru ultima parte a campionatului.

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: